BMW 2500 (1969)
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
BMW 2500 (1969)
Приятели, днеска докато се шляех из центъра на софия видях тази реликва в перфектно състояние, адски запазена, в почти 100% оригинален вид, просто.. просто не мога да опиша - просто.. легендарно, тази кола е невероятна на живо, никоя снимка не може да отрази това, направих няколко снимки, ето ги и тях:

Последна промяна BadAngel на 13 Сеп 2005, 8:12, променена общо 2 пъти
No bling at the Ring
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Оня ден ходихме специално с Хасен, Слави и още едно момче от форума, за да я снимаме. Ама снимките се бавят нещо. Наистина добра машинка. Какво купе се води???

Купето е E3.Това е последния предшественик на седма серия.За повече информация погледни темата ми:
Историята на BMW 7-ма серия!
Колата е в перфектно състояние,но е доста мръсна
Ако имах възможност щях да си купя тази кола и да си я поддържам с удоволствие цял живот 
Историята на BMW 7-ма серия!
Колата е в перфектно състояние,но е доста мръсна

Последна промяна M6 на 12 Сеп 2005, 20:15, променена общо 2 пъти
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
БатГеле то кат гледам ква е стегната надали човека не знае кво кара
Можеш да спиш спокойно 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Точно на 300м от нас се намира, седи или там или в двора от ляво на нея, ама не съм видял кой я кара, иначе веднага ще му изнеса една безплатна лекция на тема БМВ и развитието на тази секта в България

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
.......извинете г-жо
няма да се повтори, обещаваме

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
BMW8 написа:Точно на 300м от нас се намира, седи или там или в двора от ляво на нея, ама не съм видял кой я кара, иначе веднага ще му изнеса една безплатна лекция на тема БМВ и развитието на тази секта в България![]()
да не стане така че той да ти изнесе някой докторат на тема БМВ

- deliveryman
- младши ентусиаст
-
SlipKnoT написа:Ако идвахте на Еко щяхте да я разгледате по обстоино.., защото колата е на човек от форума..
точно така на един мой много добър приятел е....той има още няколко БМВ-та...тази специално преди доста време се продаваше тука във форума и аз като я видях му се обадих да взима парите и да ходиме да я гледаме,като я видяхме не можахме да повярваме на очите си....предишният собственик беше маниак на стари БМВ-та...та така... имам чуството че тез коли май сами си избират собствениците....
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Тая машина е на един пич, който както правилно казахте има още няколко БМВ-та. Колата е много хубава, но далеч не е в перфектно състояние.
Виждам я аз за първи път, гледам пича се товари в едно новичко Ауди комби, заговорих го и го помолих да дойде на ЕКО-то с 2500-та.
Той вика, цитирам: бе знам ги аз тия и т.н.
Не беше много ласкав, бил ходил вече. Ама просто може да не е бил на кеф човека, да е бързал и т.н.
И още вика: а добра е колата, ама има нужда от нова боя.
Според мен такава кола не би трябвало да се държи в задръстения център подложена на дъжд, сняг, прах и др. работи. Рано или късно някой ще я удари докато паркира. Ама човека си знае - негова си е машината.
Ама например моята Е28-ца винаги е в гараж, досега не е прекарала нито един дъжд навън. А 2500 да кисне навън е направо... ама човека си знае. Но пък има паркинги с навеси по 30 лв. на месец.
Виждам я аз за първи път, гледам пича се товари в едно новичко Ауди комби, заговорих го и го помолих да дойде на ЕКО-то с 2500-та.

Той вика, цитирам: бе знам ги аз тия и т.н.

И още вика: а добра е колата, ама има нужда от нова боя.
Според мен такава кола не би трябвало да се държи в задръстения център подложена на дъжд, сняг, прах и др. работи. Рано или късно някой ще я удари докато паркира. Ама човека си знае - негова си е машината.
Ама например моята Е28-ца винаги е в гараж, досега не е прекарала нито един дъжд навън. А 2500 да кисне навън е направо... ама човека си знае. Но пък има паркинги с навеси по 30 лв. на месец.

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
12 мнения
• Страница 1 от 1