BMW Z3-въпроси.

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

BMW Z3-въпроси.

Мнение от moto » 18 Фев 2005, 20:18

И така вгледах се аз в този модел,който според мен ешедъовър от Бавариа-та си помислих тези дет са двг 1,8 май са 116 к.с. поне повечето в мобиле.де са така което ще рече митническите такси няма да са солени(толкова),но пък то самото си държи добра цена.Въпроса ми е дали знаете някой сайтове на австрийски или немски авто къщи(морги :mhihi: ) за коли от,които евентуално да се види какви са цените на блъснати Z3ки :D !...може да са доста блъснати-отперд отзад,отстрани,но пък да не са блъскани от влакое и т.н..Дори и с дървета върху тях да са били стават!Идеята е да няма чак толкова усуквания :lol:
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 20 Фев 2005, 16:25

Ееее...аре бе неможе никой да не знае :( :( :( !
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 20 Фев 2005, 19:10

Директно се откажи от тази идея.
Частите са тях държат зловещи цени а и трудно се намират, което пък директно те праща за пазаруване в Дару с поръчка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 20 Фев 2005, 20:47

:shock: Е чак така ли бе маму стара :( :( :( ...просто от няколко дни съм влюбен и ми се иска да се осъществи нещо такова :( :D !И все пак ако колата е доста блъсната.....отпред отзад отдтрани(ламарините не са ми проблем подчертавам!)Фарове мога да си намеря на старо сигурно...стопове евентуално също.Впрочем е таквиз неща могат още в страната от дет ще се взима да се земат от моргите-германия,Автсрия :!: !
Тъп и упорит съм :D ...такка че дайте сайтове!
Тва засега ми е нещо като блян-макар и на супер тънкъна да е немога да си го позволя идните 2-3години,но нека видя как стоят нещата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Фев 2005, 11:09

Първия и най-малък мотор на Z3 е М44 - 1,9 140 к.с. ДДС при внос е към 2 500 лв. Както каза Асен, частите са убийствени цени, щото за БГ тая кола си е екзотика и едва ли някой държи на склад. Иначе хубаво се ориентираш ;) 8)
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Peugeot 307 SW

Мнение от Panzer_i » 21 Фев 2005, 11:24

Еми то и в mobile.de има доста ударени автомобили които се продават , просто отметни на търсене Nur anzeigen и ще ти излязат само ударените автомобили. Успех в начинанието :yes:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 21 Фев 2005, 16:01

:OT: В мобиле.де може ли да се търсят части :arrow: мотори, ск.кутии и т.н.? :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 21 Фев 2005, 18:46

Ми май че и там има секция за части като в бг,то...трябва да видиш къде е тази секция в бг,то и цъкваш на същата в де.то :D !
Благодаря ви но както казах,не планирам да си вземам части от тук,освен,ако не са изгодни!
И все пак съм доста заинтересован за Австрийски сайтове бре хора-дайте пЛС!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 21 Фев 2005, 19:26

Сега видях и на ен ми напраи впечатление че цените са по-евтини от Е36 иСките... :shock: :shock: -има едно синъо З3 дет направо ми течат лигите по него и не е толко коварно блъснато!!!Шсе опраи...ма ще влезна да вида колко пари ще ми стъпи сичкото плюс автовоза...ъъъ къде се намираше този калкулатор в мобиле.бг впрочем че не го виждам :help: ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 21 Фев 2005, 19:49

Намерих го аз този калкулатор...Резулатата е обнадеждаващ :D -цената на машинката излиза 7635лв :D .Ако сложа и части поне 2.500лв-фаровете навсякъде са си убийствено скъпи,освен по моргите де :mhihi: :mhihi: ,но и там не жалат!
Та ето я и нея,искам да чуя мнението ви за таз хубавица(малко са я бийнали ма шса опрай-то така става в тоя бизнес с "хубавици"):
http://www.mobile.de/SIDherDO7kV.MNu1Jl ... 153455934&

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Peugeot 307 SW

Мнение от Panzer_i » 21 Фев 2005, 21:37

Извън темата! В мобиле.де може ли да се търсят части Arrow мотори, ск.кутии и т.н.? ПОМООООООЩ

Може, доста от ударените коли ги дават и на части . Но също така ако понамалиш цената от която искаш да стартира търсенето , ще ти излезнат доста части за дадения модел :paranoid:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 22 Фев 2005, 3:30

За тая кола нема ти стигнат 10 бона да я освестиш :help:
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Re: BMW Z3-въпроси.

Мнение от naskoksan » 22 Фев 2005, 9:23

moto написа:И така вгледах се аз в този модел,който според мен ешедъовър от Бавариа-та си помислих тези дет са двг 1,8 май са 116 к.с. поне повечето в мобиле.де са така което ще рече митническите такси няма да са солени(толкова)...

Брато с трици маймуни няма да
направиш. Z3 не е случаен модел
смея да твърдя че е доста екзотичен
за БМВ и не е лесен за подръжка точно
в БГ за това ще те посъветвам ако не
знаеш какво правиш и нямаш нужните
средства да се насочиш към нещо
по-опростено, пък живот и здраве
някой ден да се метнеш в нещо по-
интересно ;)
лично мнение ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 22 Фев 2005, 18:58

Мерси за съвета :) .Аз съм си на ясно с това още от самото начало,но просто исках да се изяснят нещатав тази тема.Сигурно не съм единствения влюбен в Z3 :D !За това си остава само бъдеща мечта,но заа всичко има време!Наскоксанти си напълно прав за поддръжката-аз предимно се вгледах в това колко ще излезе с вкарването и евентуално частите от там(опт морги нали),но не се бях сетил че тук си се правят разни профилактики постонянно,а и от де да знам къде ще се блъсна(не че имам съмнения в себеси де,но все пак... :mhihi: ).
Оставам с една страхотна мечта за реализиране в бъдеще време!
Момчета благодаря ви за съветите още един път!
И все пак какво ще кажете за тази синята :D ?

Следваща

Назад към Други модели