BMW Z3-въпроси.
Модератор: Технически модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
BMW Z3-въпроси.
И така вгледах се аз в този модел,който според мен ешедъовър от Бавариа-та си помислих тези дет са двг 1,8 май са 116 к.с. поне повечето в мобиле.де са така което ще рече митническите такси няма да са солени(толкова),но пък то самото си държи добра цена.Въпроса ми е дали знаете някой сайтове на австрийски или немски авто къщи(морги
) за коли от,които евентуално да се види какви са цените на блъснати Z3ки
!...може да са доста блъснати-отперд отзад,отстрани,но пък да не са блъскани от влакое и т.н..Дори и с дървета върху тях да са били стават!Идеята е да няма чак толкова усуквания 

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
Ееее...аре бе неможе никой да не знае
!

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-

Тъп и упорит съм

Тва засега ми е нещо като блян-макар и на супер тънкъна да е немога да си го позволя идните 2-3години,но нека видя как стоят нещата!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Първия и най-малък мотор на Z3 е М44 - 1,9 140 к.с. ДДС при внос е към 2 500 лв. Както каза Асен, частите са убийствени цени, щото за БГ тая кола си е екзотика и едва ли някой държи на склад. Иначе хубаво се ориентираш

Never mistake motion for action...
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
Еми то и в mobile.de има доста ударени автомобили които се продават , просто отметни на търсене Nur anzeigen и ще ти излязат само ударените автомобили. Успех в начинанието 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- moto
- младши ентусиаст
-
Ми май че и там има секция за части като в бг,то...трябва да видиш къде е тази секция в бг,то и цъкваш на същата в де.то
!
Благодаря ви но както казах,не планирам да си вземам части от тук,освен,ако не са изгодни!
И все пак съм доста заинтересован за Австрийски сайтове бре хора-дайте пЛС!!!

Благодаря ви но както казах,не планирам да си вземам части от тук,освен,ако не са изгодни!
И все пак съм доста заинтересован за Австрийски сайтове бре хора-дайте пЛС!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
Сега видях и на ен ми напраи впечатление че цените са по-евтини от Е36 иСките...
-има едно синъо З3 дет направо ми течат лигите по него и не е толко коварно блъснато!!!Шсе опраи...ма ще влезна да вида колко пари ще ми стъпи сичкото плюс автовоза...ъъъ къде се намираше този калкулатор в мобиле.бг впрочем че не го виждам
?

- moto
- младши ентусиаст
-
Намерих го аз този калкулатор...Резулатата е обнадеждаващ
-цената на машинката излиза 7635лв
.Ако сложа и части поне 2.500лв-фаровете навсякъде са си убийствено скъпи,освен по моргите де
,но и там не жалат!
Та ето я и нея,искам да чуя мнението ви за таз хубавица(малко са я бийнали ма шса опрай-то така става в тоя бизнес с "хубавици"):
http://www.mobile.de/SIDherDO7kV.MNu1Jl ... 153455934&

Та ето я и нея,искам да чуя мнението ви за таз хубавица(малко са я бийнали ма шса опрай-то така става в тоя бизнес с "хубавици"):
http://www.mobile.de/SIDherDO7kV.MNu1Jl ... 153455934&
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
Извън темата! В мобиле.де може ли да се търсят части Arrow мотори, ск.кутии и т.н.? ПОМООООООЩ
Може, доста от ударените коли ги дават и на части . Но също така ако понамалиш цената от която искаш да стартира търсенето , ще ти излезнат доста части за дадения модел

Re: BMW Z3-въпроси.
moto написа:И така вгледах се аз в този модел,който според мен ешедъовър от Бавариа-та си помислих тези дет са двг 1,8 май са 116 к.с. поне повечето в мобиле.де са така което ще рече митническите такси няма да са солени(толкова)...
Брато с трици маймуни няма да
направиш. Z3 не е случаен модел
смея да твърдя че е доста екзотичен
за БМВ и не е лесен за подръжка точно
в БГ за това ще те посъветвам ако не
знаеш какво правиш и нямаш нужните
средства да се насочиш към нещо
по-опростено, пък живот и здраве
някой ден да се метнеш в нещо по-
интересно

лично мнение

- moto
- младши ентусиаст
-
Мерси за съвета
.Аз съм си на ясно с това още от самото начало,но просто исках да се изяснят нещатав тази тема.Сигурно не съм единствения влюбен в Z3
!За това си остава само бъдеща мечта,но заа всичко има време!Наскоксанти си напълно прав за поддръжката-аз предимно се вгледах в това колко ще излезе с вкарването и евентуално частите от там(опт морги нали),но не се бях сетил че тук си се правят разни профилактики постонянно,а и от де да знам къде ще се блъсна(не че имам съмнения в себеси де,но все пак...
).
Оставам с една страхотна мечта за реализиране в бъдеще време!
Момчета благодаря ви за съветите още един път!
И все пак какво ще кажете за тази синята
?

Оставам с една страхотна мечта за реализиране в бъдеще време!
Момчета благодаря ви за съветите още един път!
И все пак какво ще кажете за тази синята

40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3