850i

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 07 Мар 2008, 15:17

Не искам на някой да му се правя на умен ама колата я разгледаях от всякъде и си беше перфектна окачването беше сменено със регулиращо се и спирачната система не беше оригиналната,а а това на задния стоп беше камера за задно виждане.Ама кво ви го разправям коментаторите на поста ми сигурно сте виждали къде къде по добри осмици от тая.
Аз със моя скромен опит съм се качвал само във 3 други(не по автокъщите) 2 бяха в испания на национален бмв събор бяха много добри, като нови , но в сравнение с тази нямаха толкова модификаци, пък другата в бг за нея нама да коментирам щото по думите ви личи че и вие сте се качвали в подобни :mhihi:
Колкото до боядисванията по двигателя и надписите, сигурно от лошото качество на камерата на телефона ми не сте видели че смукателите са метални и че надписа не е от боички.
Просто се отказвам да споря дори ме е яд че изобщо си губих времето да го пиша това :no:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 07 Мар 2008, 15:25

Bavarishe написа:Само мен ли ми се виде рейсинг динамикс на колекторите или е перник тунинг :shock:

Брат на аудито колекторите от горе на главата ли му излизат , че на бмв-то там май влизат смукателни тръби. :) :D :) :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 08 Мар 2008, 0:11

прав си ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Мар 2008, 10:05

_65536_kb_sec_ написа:...
а тая варненската от клипа с тия боядисвания по мотора и тоя правен стоп не знам колко пари и искат ама тряя да е много надолу
защото тия неща ми говорят как е била поддържана

Я земи напиши у гугъла Racing Dynamics и пак каже за боядисваните червени работи ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Бавно....
Детайли за колата: 40-ска с газ ;)

Мнение от Morridin » 10 Мар 2008, 11:19

За тази 850-ка във Варна мога доста да кажа..... Води се К 55 (не 850 нещо си) и доколкото ми е известно има 41??? бройки произведени. Купена е преди година и половина и беше пълен кенеф (извинявам се за израза). Правиха я доскоро, всички сменени части са по поръчка, двигателя е 480 к.с. Салона е перфектен а камерата в десния стоп е цветна, със страхотна разделителна способност. Образа излиза на огледалото за задно виждане автоматично при включване за задна или пожелание, да видиш номера на колата зад теб примерно. Надявам се утре да не си забравя фотоапарата и да и направя малко снимки, за да ги кача някъде заедно със снимките какво е представлявала преди ремонта. За сега от мен толкова ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Бавно....
Детайли за колата: 40-ска с газ ;)

Мнение от Morridin » 10 Мар 2008, 11:24

Ето един линк към сайна на Рейсинг Дайнамикс за К55, двигателя на тази в гаража е Р70 (единия от шофьорите на собственика твърди така :) ):
http://www.racdyn.com/Localized/Interna ... _Intro.htm

Предишна

Назад към Други модели