е32 страшна визия
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Едно такова е3 червено, спира близо до нас-треа да го наснимам некой път, ама брат ми не ми дава щото като съм снимал колите, съм бил изглеждал като дебил 

сони навремето беше дал едни снимки на едно Е32 с едни Хела стопове направо ми взе сърцето...Е38 фейслифт особенно е страшна кола последната истинска и хубава 7ма серия...новите са юзерски мамка им..както и S-class голямото прасе което беше хит през 90те и неговия наследник...чисто новият който се продава сега нещо не ме грабва...но истина е че ако се купи една такава машина и се вложат пари ама бая пари а не 1000-2000 лв имате си една 7ма серия с цената на една Е39 след 2002 но ще ви изкара тройно повече...пак ще си избиете парите...както и Е34...имам едни планове (за след свадбата
) да взема едно такова и лека по лека ...едно клио ново струва 22000 лв и дали ще изкара 7 години както и Е60...еднодневки са станали колите...и преди да ме атакувате вижте в подфорума за Е60ката на Скиса (преебан лагер още на втората година) или на другите..а бе Е30,Е34,Е32 бяха коли за поне 20-30 години експлоатация...вижте и старите волвота и мерцедеси...новите не могат им стъпят на най-малкия пръст по отношение на качество...

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
e тая 635 csi е многа красива - всичко което искам си има.... извинявам се но как по точно става поръчката за тая кола в ебей - колко ще се плаща за транспорт --въобще възможно ли е да дойде до България без проблем -каква е гаранциятя че ще е същата кола -хич не съм наясно 

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
klintan66 написа:e тая 635 csi е многа красива - всичко което искам си има.... извинявам се но как по точно става поръчката за тая кола в ебей - колко ще се плаща за транспорт --въобще възможно ли е да дойде до българия без проблем --хич не съм наясно [/i]
и аз това се питам

1000лв. струва докарването приблизително но за ибеи пазаруването още не съм го правил и не ми е ясно как става регистрации ала бала

а пък и акциза колко ли и е на тази мечта

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Денко а какви времена бяха ,а
Нямаше ги ши**ните дизели в този клас автомобили - знаеше се едно ,това е премиум клас автомобил, мотора иска много въздух и гориво
,но манящината е жестока - плащаш ,но и получаваш ...
Бях гледал оригинален каталог на Е3 ,бях потресен
Чек контрол-а, електронния часовник,спортния салон с многото настройки на предните седалки,климатик-а,дървесината,независимото окачване с някакъв Билщайн ,който макар да е дърт на костеница като модел
е цепил,лепил и вулканизирал тогава
шпер диференциал и още и още а годината е била ехеееееййййй
Георги Пенчев

Нямаше ги ши**ните дизели в този клас автомобили - знаеше се едно ,това е премиум клас автомобил, мотора иска много въздух и гориво

Бях гледал оригинален каталог на Е3 ,бях потресен

Чек контрол-а, електронния часовник,спортния салон с многото настройки на предните седалки,климатик-а,дървесината,независимото окачване с някакъв Билщайн ,който макар да е дърт на костеница като модел

Георги Пенчев
Ох на батяяяяяяя новия матор вече се прави, очаква се скоро най-красивата ми кола да е в движение и да ви радва, очаква се да е с нова бойчка, с нови гумета, с нова регистрация, снов фейс, с нов мотор и стар шофьор
Но ено знам, ще направя всичко възможно тази кола да не ми стане всекидневна и да не види сняг, а и да не я продам докат мога, ша я остава за наследствона щерката дет още не се е родила, да сваля гаджетата с нея
Ся кат си гледам старите снимки и настръхвам, кат си спомня каква возия има, и кат се сетя къв санъдк е тая е36ца ми иде да заеба и ремонт и све и да си напраа колицата

- Ogres-Power
- кандидат ентусиаст
-
denko написа:Оги има живи бе .. аз съм виждал едно тука някаде из пловдив
като се има напредвид че последните модели са излезли 77-ма година ...
68-77 година се е произвеждал можела е3
Едно разбрах, че са го изхвърлили на белканто

Шперкам си с куатрото
Искам сняг и лед бре не дъжд 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- klintan66
- старши ентусиаст
-