Двигател работи шумно
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
баси за БМВ ли говорим ,взеха да се гаврят с феновете си .. на 6к маховик за смяна .. моята на 220к не и беше смъквана кутията .. няма да си купя ново БМВ 

ДА, МАЙ ЗА БМВ става въпрос тукаAlexi написа:баси за БМВ ли говорим ,взеха да се гаврят с феновете си .. на 6к маховик за смяна .. моята на 220к не и беше смъквана кутията .. няма да си купя ново БМВ

е21 345 0-402м 12.18

TOM написа:ДА, МАЙ ЗА БМВ става въпрос тукаAlexi написа:баси за БМВ ли говорим ,взеха да се гаврят с феновете си .. на 6к маховик за смяна .. моята на 220к не и беше смъквана кутията .. няма да си купя ново БМВАз даже и не се у4удвам, БМВ ве4е се затвърждава като един съпоструваЩ БОКЛУК
![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти и гадната фирма бълваЩа евтини боклуци на висока цена
и със ЗАВИШЕНИ показатели
Вси4ко ве4е се 4упи, като 4ета например за проблемите на Е39 и ме обхваЩа едновременно 4увство на жал и ярост
към производителя на тази ве4е бълваЩа
дефекти марка...но ако продължава така
цените нагоре а ка4еството надолу, се надявам хората 4ас по скоро да разберат за какво си дават парите и да ги дадат на друг
![]()
![]()
Дефекта не идва от БМВ, а идва от доставчика на части.(например при накой дизелови модели с помпи на бош... дават фира,заради некачествена пластмаса).Същите проблеми ги има при всички германски марки.

ЕЕЕЕ, то е лесно да се оправдават така, 4увал съм... фирмата достав4ик на 4асти ги била подвелаMaXimal написа:TOM написа:ДА, МАЙ ЗА БМВ става въпрос тукаAlexi написа:баси за БМВ ли говорим ,взеха да се гаврят с феновете си .. на 6к маховик за смяна .. моята на 220к не и беше смъквана кутията .. няма да си купя ново БМВАз даже и не се у4удвам, БМВ ве4е се затвърждава като един съпоструваЩ БОКЛУК
![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти и гадната фирма бълваЩа евтини боклуци на висока цена
и със ЗАВИШЕНИ показатели
Вси4ко ве4е се 4упи, като 4ета например за проблемите на Е39 и ме обхваЩа едновременно 4увство на жал и ярост
към производителя на тази ве4е бълваЩа
дефекти марка...но ако продължава така
цените нагоре а ка4еството надолу, се надявам хората 4ас по скоро да разберат за какво си дават парите и да ги дадат на друг
![]()
![]()
Дефекта не идва от БМВ, а идва от доставчика на части.(например при накой дизелови модели с помпи на бош... дават фира,заради некачествена пластмаса).Същите проблеми ги има при всички германски марки.

е21 345 0-402м 12.18

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Томи, и мен ме боли адски много,като слушам и гледам за тези простотии
Не мога да се начудя как може да караш автомобил,който да ти къса нервите постоянно,да се изсипват чували с пари и да се радваш
Чета из американските форуми,хората собственици на Е39-ки,главно 4,4 литрови се оплакват от поне 10 серийни проблема и то все скъпо струващи простотии - боли ме като чета,че всички които имат и по един Лексус,говорят,че той е в пъти по-сигурен/надежден/здрав и т.н. и че единствената причина да държат БМВ-тата е любовта им към фирмата
Разбирам напълно истинските фенове на марката,които карат автомобили произведени до 1995 година
Ами така де,все пак тези автомобили са за каране,за да служат на човека,като чета как хората "трошат" пари по таралясниците си, си мисля как с паричната равностойност биха отишли и видяли неща за които само са си мечтали
Не е истина просто ...
Още нещо, в момента съм абсолютно убеден че БМВ губи най-яростните си фенове,под 'губи" имам предвид като потенциялни купувачи на актуалната стока на пазара
Просто тези хора ще си карат автомобилите,които преди 10 и повече години бяха по върховете на всички класации по издръжливост и качество на изработката и ще са доволни
И докато карат и се радват на живота,другите ще се чудят какво да правят и ще правят "пътеки" към фирмените сервизи пълни с некадърници
Георги Пенчев

Не мога да се начудя как може да караш автомобил,който да ти къса нервите постоянно,да се изсипват чували с пари и да се радваш

Разбирам напълно истинските фенове на марката,които карат автомобили произведени до 1995 година

Още нещо, в момента съм абсолютно убеден че БМВ губи най-яростните си фенове,под 'губи" имам предвид като потенциялни купувачи на актуалната стока на пазара

Просто тези хора ще си карат автомобилите,които преди 10 и повече години бяха по върховете на всички класации по издръжливост и качество на изработката и ще са доволни

Георги Пенчев
Penchev написа:Томи, и мен ме боли адски много,като слушам и гледам за тези простотии![]()
Не мога да се начудя как може да караш автомобил,който да ти къса нервите постоянно,да се изсипват чували с пари и да се радваш![]()
Чета из американските форуми,хората собственици на Е39-ки,главно 4,4 литрови се оплакват от поне 10 серийни проблема и то все скъпо струващи простотии - боли ме като чета,че всички които имат и по един Лексус,говорят,че той е в пъти по-сигурен/надежден/здрав и т.н. и че единствената причина да държат БМВ-тата е любовта им към фирмата
![]()
![]()
Разбирам напълно истинските фенове на марката,които карат автомобили произведени до 1995 годинаАми така де,все пак тези автомобили са за каране,за да служат на човека,като чета как хората "трошат" пари по таралясниците си, си мисля как с паричната равностойност биха отишли и видяли неща за които само са си мечтали
![]()
![]()
Не е истина просто ...
Още нещо, в момента съм абсолютно убеден че БМВ губи най-яростните си фенове,под 'губи" имам предвид като потенциялни купувачи на актуалната стока на пазара![]()
Просто тези хора ще си карат автомобилите,които преди 10 и повече години бяха по върховете на всички класации по издръжливост и качество на изработката и ще са доволниИ докато карат и се радват на живота,другите ще се чудят какво да правят и ще правят "пътеки" към фирмените сервизи пълни с некадърници
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
Според мен проблема не е в марката,ами в икономиката... вече всички коли са ... как да го кажа еднодневки... изтича гаранцията .. и вече трябва да си купил новия модел.Пример тойота.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
MaXimal написа:Според мен проблема не е в марката,ами в икономиката... вече всички коли са ... как да го кажа еднодневки... изтича гаранцията .. и вече трябва да си купил новия модел.Пример тойота.
То със коя стока не е така.. всичко вече е еднодневка която се прави на място с ниско платен труд и лошо качество съответно!

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Това важи навсякъде-колкото повече части има дадена кола толкова е по-голяма вероятноста нещо да се осере.А най-големия проблем е в тая пуста конкуренция-фирмите пускат толкова много нови модели,че тестовите им центрове просто нямат нужното време да си свършат работата.Това е проблем предимно на Премиум класа в Европа-там борбата е постоянно набиване в колите на нова и нова електроника-докато колата просто не се превърне в ходещ процесор.Еми дизайна-в момента дизайнерите на Бмв правят 1 модел -за време 5пъти по-малко от преди-прост пример е,че от първата 5ца до Е34 има 2пъти по-малко нововаведения отколкото от е34 до сега
Да приемем 4е е такаOPASNO LUD написа:.. тестовите им центрове просто нямат нужното време да си свършат работата...

е21 345 0-402м 12.18

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Ми на мене бившата кола-525д не ми даваше никакви непредизвикани проблеми,а по двигателя до 270хилки не беше барано грам.'Големите'' проблеми бяха в електрониката- 3-4пъти климаттроника се побъркваше и решаваше че е -40 през лятото,а на 270-нов колектор на турбото впоследсвие 2 препрограмирания на електрониката на двигателя,а другите ми ремонти,като изключими завесата и страничната завеса изгърмяли при удар в дупка заради засичане(не е по вина на бмв) са си били по график-надявам се и новата ми кола да е такава
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2