вапрос за халогени

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

вапрос за халогени

Мнение от vaniolarja » 01 Мар 2008, 2:52

здравеите пи4ове имам проблем с халогени за 7tds 97г.
купих колата с ш4упени,намерихги с много зор,сложих н7 осилени и слет 5 минути работа се пръсна единиа, хамерих друк но беше мрасен и реших да го измиа.Докато ги миех ми се прасна в рацете а другиа докато се сушеше.И сега пак сам бес халогени.
Вапросат ми е знаели накои от каде да си купиа

втора рака-цена

менте-цена

оргинал-цена

благодариа :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 740d
Мечтае да кара: в насрещтното...

Re: вапрос за халогени

Мнение от Georgiev BMW » 30 Мар 2008, 14:07

vaniolarja написа:здравеите пи4ове имам проблем с халогени за 7tds 97г.
купих колата с ш4упени,намерихги с много зор,сложих н7 осилени и слет 5 минути работа се пръсна единиа, хамерих друк но беше мрасен и реших да го измиа.Докато ги миех ми се прасна в рацете а другиа докато се сушеше.И сега пак сам бес халогени.

втора рака-цена

менте-цена

оргинал-цена

на мен докато карах ми е фръкнало камаче и ми пукна стъклото на десния халоген.И на мен информацията ще ми е от полза :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Мар 2008, 16:26

да това е голям проблем на Е38
редовно се чупят тия халогени и това си е
ако можете намерете по някакъв начин да ви направят пластмасови стъкла или плексигласови и карайте без проблем
малко неоригинално ама са безценни и не се чупят никак лесно
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgiev BMW » 30 Мар 2008, 19:18

Аз ако намеря от някоя Е38ца на части веднага земам .А ина4е за нов ще чакам първо да видя колко ще дадат каското :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 30 Мар 2008, 20:45

Georgiev BMW написа:

втора рака-цена

менте-цена

оргинал-цена

на мен докато карах ми е фръкнало камаче и ми пукна стъклото на десния халоген.И на мен информацията ще ми е от полза :roll:

Изобщо не е от камъче колега недей се набутва с нови като мен аз чак на 4-я сменен се ощипах.Халогените просто си се пукат не Е38-ците аз си реших проблем при едни стъклари ми изрязаха огнеопорни стъкла лепнах ги със силикон и сега вече 5 месеца никакъв проблем а карам с постоянно включени халогени преди и аз викам бе мама му сигурно камъче ама след 3-ия счупен за 2-3 месеца вече викам стига толкова мноо съвпадения с тея камъчета :) :) и мноо пара аз по 150лв. без ДДС ги вземах!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgiev BMW » 30 Мар 2008, 21:37

cecoboy написа:
Georgiev BMW написа:

втора рака-цена

менте-цена

оргинал-цена

Изобщо не е от камъче колега недей се набутва с нови като мен аз чак на 4-я сменен се ощипах.Халогените просто си се пукат не Е38-ците аз си реших проблем при едни стъклари ми изрязаха огнеопорни стъкла лепнах ги със силикон и сега вече 5 месеца никакъв проблем а карам с постоянно включени халогени преди и аз викам бе мама му сигурно камъче ама след 3-ия счупен за 2-3 месеца вече викам стига толкова мноо съвпадения с тея камъчета :) :) и мноо пара аз по 150лв. без ДДС ги вземах!

Ще послушам съвета ти и като теб да постъпя ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 01 Апр 2008, 22:45

втора рака-цена

менте-цена

оргинал-цена

благодариа :confused:[/quote]
мога да ви намеря тука в моргата гледах две седмици сьс здарави халогени ако не са ги взели са ваши ,ако няма в момента до 1 месец ще се намерят цената ще е около 90лв за двата с крушки стойки и тн...,ако искате да се заемам по вьпроса пишете на л.с,доставям сьщо така и разни дребни неща вси4ко е оригинал

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgiev BMW » 02 Апр 2008, 18:30

Ами някой знае ли нещо по този въпрос :roll: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=88303

кандидат ентусиаст
Аватар

e

Мнение от Langata » 04 Апр 2008, 21:43

Виж тук ако ти се дават пари>http://www.autoe-xtras.com/index.php?page=item&type=2&mtype=41
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!

Назад към Други модели