DSC и DTC
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
DSC и DTC
Малко тъп въпрос, ама каква е разликата между двете? При мене DSC не се изключва. Само като натисна бутона DTC той се включва и изписва DTC activeted, DSC restricted... не мога да хвана нещо кога да го пускам това DTC! Ако някой знае нека да обясни ще съм му благодарен 

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Заповядай колега
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... hlight=dsc
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... hlight=dsc
- 7878
- кандидат ентусиаст
-
Много благодаря колега... само не ми стана ясно на моята кола в какви случаи е по-добре да е пуснат DTC?
- go0gle
- Потребител
-
- Кара: E92
според мен във всички случаи освен ако не си само с задно и не искаш да се позабавляваш малко...
Не знам как в твоята кола но при z4 за да го изключиш напълно трябва да задържиш копчето там за 5 секунди или нещо такова...иначе само ако го цъкнеш не го спираш напълно..дава ти малко свобода и пак те реже като реши че нещата са извън контрол вече. Дръж си го включен.. ако си с Х задвижване не виждам смисъл да го изключваш
Не знам как в твоята кола но при z4 за да го изключиш напълно трябва да задържиш копчето там за 5 секунди или нещо такова...иначе само ако го цъкнеш не го спираш напълно..дава ти малко свобода и пак те реже като реши че нещата са извън контрол вече. Дръж си го включен.. ако си с Х задвижване не виждам смисъл да го изключваш
- 7878
- кандидат ентусиаст
-
5 мнения
• Страница 1 от 1