bmw 725tds впечатления и препоръки
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
bmw 725tds впечатления и препоръки
Тъй като както писах вече ни изгоря астрата кабрио...трябва да купувам автомобил и съм се спрял на тези
http://mobile.de/SIDiTQDyGdKADChbwbbx3u ... 271986006&
http://mobile.de/SIDiTQDyGdKADChbwbbx3u ... 279736359&
или подобен но задължително да е автоматик,климатроник и ТВ
та интересува ме ако може да споделите някакви впечатления,да ми кажете колко горе долу излиза смяната на консумативи и т.н.
успешен ли им е този мотор 2.5тдс и дали е удачен за тази голяма кола....предпочетох него защото не трябва да му плащам акциз на конете а и е сравнително икономичен за такъв клас кола!
какви са и плюсовете и какви минусите.
в краен вариант ако не е тожа може да е 525тдс но 7-цата изглежда просто уникално.
http://mobile.de/SIDiTQDyGdKADChbwbbx3u ... 271986006&
http://mobile.de/SIDiTQDyGdKADChbwbbx3u ... 279736359&
или подобен но задължително да е автоматик,климатроник и ТВ
та интересува ме ако може да споделите някакви впечатления,да ми кажете колко горе долу излиза смяната на консумативи и т.н.
успешен ли им е този мотор 2.5тдс и дали е удачен за тази голяма кола....предпочетох него защото не трябва да му плащам акциз на конете а и е сравнително икономичен за такъв клас кола!
какви са и плюсовете и какви минусите.
в краен вариант ако не е тожа може да е 525тдс но 7-цата изглежда просто уникално.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Metallium написа:3.0д е далеч по-добрият вариант в случая.
... проблема е, че е акцизен

Аз и друг път съм го казвал - стига да ти трябва за возене, tds-а е приличен, а ако се "чипне" става доста палав

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
И понеже са си карани коли си трябва бая гледане при покупката.Все по-често се замислям за такава кола, но няма да мога да я карам както искам понеже най-вероятно върви колкото 316, но пък какво ми пука това е достатъчно за да се вози човек да се кефи на лукса, спокойствието и истински голямото си БМВ
А за подръжката е друг въпрос, но пък колко му е, двигателя го знаем, остава ходова част и разни по-дребни неща.
Страхотна колица въпреки слабия си двигател и пак слабо, слабо а има коли с по 50 коня по малко и на газ и подобни килограми пък си вървят нормално.

А за подръжката е друг въпрос, но пък колко му е, двигателя го знаем, остава ходова част и разни по-дребни неща.
Страхотна колица въпреки слабия си двигател и пак слабо, слабо а има коли с по 50 коня по малко и на газ и подобни килограми пък си вървят нормално.
_BoBI_ написа:И понеже са си карани коли си трябва бая гледане при покупката.Все по-често се замислям за такава кола, но няма да мога да я карам както искам понеже най-вероятно върви колкото 316, но пък какво ми пука това е достатъчно за да се вози човек да се кефи на лукса, спокойствието и истински голямото си БМВ![]()

Като си купиш така ми кажи, да ти подаря възглавничка
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
sonny написа::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като си купиш така ми кажи, да ти подаря възглавничка
хехе добре

ама кв'о се чудиш те вървят по 13-14 хиляди лева, вече доста хора могат да си я купят, като не е акцизна.Пък и двигателя е лесен за подръжка предполагам защото е като на Е36 и Е34
Въпроса е човек дали се чувства достатъчно улегнал

- 7ца на въглища
- Потребител
-
Колата е топ във всяко едно отношение с изключение на ускорението. Не набира бързо (колкото 318), но пък подържа висока средна скорост в уникален комфорт. Не можеш да тероризираш другите на пътя, но има и други удоволствия от шофирането. За 13 хиляди са внесени от Италия морги на по 400 хиляди (по километраж 123 - 124 х.), читавите си имат цена и от Германия излиза около 20, но пък има какво още да даде, а не само да взима.
един приятел скоро си вкара от германия такава купил я е за 10 000е оба4е колата е 1999 уникат просто останах без дъх даже вакуум багажник имаше и работеше толкова добре 4е човек да се зачуди бензин ли дизел ли е уникат ама както каза един колега по-горе в германия си държат цена оба4е са хубави от италия наистина такава кола е купена и е скусна от каране за подръжката няма да говоря
и като дойде тука за 14к някой нашенец патрн си я зима 1 месец радост и после се по4ват теми от рода на прецакано турбо , глава , гнп ,-ТЪПА КОЛА СКАПАН ДВИГАТЕЛ НА НЯМА 200 000КМ ТАКИВА ОТКАЗИ И тем подобни а той хайвана гоно половин милион

9 мнения
• Страница 1 от 1