теч от диференциала
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- kluna_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
теч от диференциала
Колеги искам да събера малко мнения относно един проблем.
Та значи диферен. ми е омаслен - не тече масло но целият корпус е омаслен и ми казаха, че въпроният теч е от някаква семерина смяната, на която ще коства доста пари, време и масово разглабяне.
Препоръчаха ми ако така не тече в течение на времето просто да доливам масло и да не се занимавам със смяна.
Дали така на направя?????????Или не???!!!!
Та значи диферен. ми е омаслен - не тече масло но целият корпус е омаслен и ми казаха, че въпроният теч е от някаква семерина смяната, на която ще коства доста пари, време и масово разглабяне.
Препоръчаха ми ако така не тече в течение на времето просто да доливам масло и да не се занимавам със смяна.
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
- kluna_
- кандидат ентусиаст
-
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Значи най-мразя когато отида на майстор, той да почне да се грижи да не си похарча парите и да не си загубя времето, вместо да оправи проблема.
Колега съветвам те да си купиш оригинален семеринг и да отидеш при друг майстор да го сложи, понеже забравиш ли да долееш и дифа ще си замине, а и хубавото масло не е евтино.
Колега съветвам те да си купиш оригинален семеринг и да отидеш при друг майстор да го сложи, понеже забравиш ли да долееш и дифа ще си замине, а и хубавото масло не е евтино.
Re: теч от диференциала
kluna_ написа:Колеги искам да събера малко мнения относно един проблем.
точно за 30 мин работа...еуементарно бате
семерингите задължително оргиналдъ другите не стават
- kluna_
- кандидат ентусиаст
-
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
не е толкова много работата ,на старото си ги бях сменял има 2 на полуоските и 1 на кардана ,може да се смени само проблемната - вероятно на кардана
9 мнения
• Страница 1 от 1