Табло БМВ 325
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Табло БМВ 325
Здравейте, интересувам се от трите букси отзад на таблото, коя за какво е и на кои пера какво се подава. Т.е. на кратко казано ел. схемата на връзките на таблото. Не можах да намеря нищо по въпроса и затова ще се радвам ако някой ми помогне. Предварително брагодаря. Номера на таблото е 621136750 . Имам ETK за БМВ, но там няма това което ми трябва, гледах също и в workshop-a и Caps.
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
Добре дошъл! Тук във форума имаше линкове към някои сайтове с такива схеми, а също и към един руски сайт ако не се лъжа където имаше цяла книжка за поддръжка на БМВ-та. Пробвай да ги намериш с търсачката на форума.
let the BMW be with you
Мерси мерси, но ако щеш вярваи изкъчкаш всичко няма и няма, всичките са с три букси по 26 пера, а това табло е с 2 букси с 26 пера и една с 12 пера. Продължавам фа си ровичкам, ама 8 часа стана вече не съм ставал и мисля че някои ме е метнал с това табло, като ми е казал че е от тройка, много прилича на такова и мисля че е дизел, защото е до 5000 оборота
Айде със здраве ...

Айде със здраве ...
azer написа:Мерси мерси, но ако щеш вярваи изкъчкаш всичко няма и няма, всичките са с три букси по 26 пера, а това табло е с 2 букси с 26 пера и една с 12 пера. Продължавам фа си ровичкам, ама 8 часа стана вече не съм ставал и мисля че някои ме е метнал с това табло, като ми е казал че е от тройка, много прилича на такова и мисля че е дизел, защото е до 5000 оборота
Айде със здраве ...
Дизел е братче

Пребий го тоя

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Ами това че е дизел ... няма значение, но върпоса ми е от къде мога да намеря схемата на това табло, че не ми се отваря да прозвънявам всички пера
знам номера 621136750, но не мога да намеря табло с такъв номер, единственото верно е че 62 е за таблата на всички БМВ-та. Ако мога да разбера от каква кола е точно, по лесно ще намеря електрическата схема, ама .... ще видим.

- Anton Anastasov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Табло БМВ 325
azer написа:...Номера на таблото е 621136750 . Имам ETK за БМВ, но там няма това което ми трябва, гледах също и в workshop-a и Caps.
Според мен на този номер му липсват две цифри.
Аз проверих в ЕТК-то - наистина нищо не излиза - чака за още цифри.
Re: Табло БМВ 325
Anton Anastasov написа:azer написа:...Номера на таблото е 621136750 . Имам ETK за БМВ, но там няма това което ми трябва, гледах също и в workshop-a и Caps.
Според мен на този номер му липсват две цифри.
Аз проверих в ЕТК-то - наистина нищо не излиза - чака за още цифри.
Аз имам ЕТК-то, но не ми е пълно май

Ето такова нещо ми трябва, но буксите да са 2х26 и една с 12 пера.

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Няма схеми нито в ETK нито в TIS. ETK е каталог за резервните части. Тоя файл, дето даваш линк към него е от http://www.diakom.ru. Иди там и си намери каквото ти трябва. 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
най вероятно е 318тдс или пък 325тдс , но както и да е аз не знам какво то4но си намислил , можеби иска6 да го преработи6 така 4е да пасне на твойта кола , без отваряне няма да мине
, ще трябва да разсглобиш и двете и малко да се попипа вътре
ако иска6 звънни 098493 522 иво

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Незнам ти къде си гледал, но току що проверих във www.diakom.ru и таблото на 325i 1994 г. е точно с две букси по 26 и една с 12 пина. Става въпрос за схемата Instrument Cluster Circuit 1
.

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Dimitar написа:Незнам ти къде си гледал, но току що проверих във www.diakom.ru и таблото на 325i 1994 г. е точно с две букси по 26 и една с 12 пина. Става въпрос за схемата Instrument Cluster Circuit 1.

ludiagsm Мерси че си се ангажирал, но определено не е 325i защото на 5000 да изключва !!! На таблото а и на всички пластмасови части пише 96, но не знам от коя година е модела, а не самата кола. Най-много прилича на 1992, ама утре ще видя като се развихря какво ще стане
Мерси на всички и ще пиша какво се получи в крайна сметка

Мерси на всички и ще пиша какво се получи в крайна сметка

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
ludiagsm написа::) 325 няма с оборотомер до 5000 оборота
Обиждаш ме

А, че таблото е от дизел, няма съмнение. Аз поне не съм чувал за бензин с по-малко от 6000 ограничител.
Между другото azer - за какво е цялата тая гимнастика?
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Dimitar написа:ludiagsm написа::) 325 няма с оборотомер до 5000 оборота
....quote]
сори ако съм те обидил, не е било нарочно

та по същество: на мойта кола (аз фабри4но бях Е36 316i 1992 май месец ) първото табло беше с часовник на маястото на оборотомера , естествено исках да го заменя за такова с оборотомер и икономайзер, когато свалих таблото има6е три конектора два еднакви (не си спомням с колко пина бяха но предполагам 4е е колкото казва6 по горе) и един по малък конектор , първото табло с което опитах скоростомера бе6е ок но оборотомера показва6е с около 2000 оборота по-малко, после се оказа 4е било от е36 320 1992, след това сложих от 318 1992 и вси4ко си бе6е ок, по късно когато насадих М42 318ис смених и таблото от 318ис 1993г за6тото не знаех с колко км/ч карам

другия момент с разликите идва от там 4е бензиновата кола работи по разли4ен принцип в сравнение с дизела от там и сигнала към оборотомерао идва от разли4ен изто4ник, малко по сложно става и със сигналите към икономайзера от там идват разликите в таблата
та без отваряне няма да мине

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2