318is газове в купето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
318is газове в купето
Проблемът е когато дам повече газ и вкупето започва да се усеща миризма на изгорели газове!Незнам от какво може да е това?Алспуха не е оригиналния,а е Ремус невиждам никаде да е прогорял и да изпуска.До колкото знам има филтър който прочиства въздуха в купето,но се намира под жабката и трябва доста да се разглаба!Въпросът ми е може ли да е от филтъра или от алспуха изпуска и влиза в купето?
Това е колата

Това е колата

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Може да изпуска в началото на генерацията и през въздуховодите на парното да влиза в купето...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Aко скоро си го сменял и е чисто нов може и от това да е, ще те дави 500км, докато обгори, после няма грижа.
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
tsb_bg написа:За да мирише в купето във всички случаи трябва да изпуска отпред ама там и гърми и пърпори здраво а колегата не казва за такива работи![]()
![]()
Виж евентуално гарнитурата на изходящите колектори
ма нали е с ремус как ще чуе че пръцка то от завода си гърми

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
в моето купе като отворя задните прозорци мирише все едно съм се заврял в ауспуха...когато са затворени нямам проблеми...
мислични са тия купета
мислични са тия купета

Гърнето не е сменявано скоро аз така го купих.След известно време забелязах,че крайното гърне(под багажника) е прогоряло и миришеше доста,но след това го оправих и сега няма никаде дупки.Сега мирише когато дам повече газ,а когато карам нормално и без много газ не се усеща.Гледах го няколко пъти на канал и невиждам от каде може да изпуска,за това си помислих да не би да е от филтара!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Tърси по изпускателната система, какво общо има филтъра на климатика. Със същия успех може да обвиниш и колонките или плафоните, че от тях мирише 

- asi_tulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 Turbo
Прегледай, тръбите и сглобките по цялата генерация, а не само гърнетата. При мен е по същия начин, но ми изпуска на сглобката между двете гърнета. Палиш колата и на канал с опипване ще усетиш от къде изпуска. Само внимавай да не се изгориш.

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Другия вариант е когато колата е студена (в смисъл аспуха не е нагорещен) я палиш и запушваш аспуха с ръка (или нещо друго) и ако почне да мени оборотите и почти загасва значи аспуха е здрав по цялата си дължина.Иначе ако си работи нормално значи некъде има дупка по тръбите и фукари чад 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ataman написа:в моето купе като отворя задните прозорци мирише все едно съм се заврял в ауспуха...когато са затворени нямам проблеми...
мислични са тия купета

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
говоря за купе.
мирише само когато отворя задните прозорци.
ама не ми пука, така или иначе не ги ползвам. скоро возих някой и ги беше отворил, та разбрах.
мирише само когато отворя задните прозорци.
ама не ми пука, така или иначе не ги ползвам. скоро возих някой и ги беше отворил, та разбрах.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
BMW дизаин написа:tsb_bg написа:За да мирише в купето във всички случаи трябва да изпуска отпред ама там и гърми и пърпори здраво а колегата не казва за такива работи![]()
![]()
Виж евентуално гарнитурата на изходящите колектори
ма нали е с ремус как ще чуе че пръцка то от завода си гърми
Бате, явно не си чувал истински РЕМУС за какво става въпрос, а само МАДЕ ИН ГАРАЖА или МАДЕ ОТПРЕДИ ПРЕД БЛОКА.

А за колегите, на които им мирише на изгорели газове в купето (или в седана

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: 318is газове в купето
Mexes написа:Проблемът е когато дам повече газ и вкупето започва да се усеща миризма на изгорели газове!Незнам от какво може да е това?Алспуха не е оригиналния,а е Ремус невиждам никаде да е прогорял и да изпуска.До колкото знам има филтър който прочиства въздуха в купето,но се намира под жабката и трябва доста да се разглаба!Въпросът ми е може ли да е от филтъра или от алспуха изпуска и влиза в купето?
A моторетката някъде да пуска масълце

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2