Водата на каде ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Водата на каде ???
Хи,
Сега пак нов проблем, за около 100км. ми се изпразва водата от казанчето но не виждам да тече от някаде. Къде отива тя? Някои да има идея ?
Сега пак нов проблем, за около 100км. ми се изпразва водата от казанчето но не виждам да тече от някаде. Къде отива тя? Някои да има идея ?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
виж маслото да не е станало на боза

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- batDancho
- младши ентусиаст
-
Ако имаш пред вид водата от казанчето за чистачките, а не антифриза, провери помпата. Тя се вади, като откачиш кабелите и маркучето и после се дърпа нагоре. Ако от тръскането по бабуните се е извадила малко, оттам може да просълзява малко и като е загрят двигателя, да се изпарява и да не го виждаш. Натисни я надолу и виж дали ще мръдне. Като я извадиш, разглобява се лесно. Вътре в нея има един гумен пръстен, който предпазва водата да не напълни електромоторчето. Ако той пропуска, водата ще изтича през помпата - тя има два отвора в долния край, пробити според мен за такава ситуация, ако салника изпусне.
Ако там всичко е наред, пробито ти е казанчето, само че не мога да си представя ситуация да се пробие, без да се смачка целия калник.
То се държи на един винт мисля, и отдолу май имаше болкит или силикон. Не е проблем да го махнеш и монтираш после.
Ако там всичко е наред, пробито ти е казанчето, само че не мога да си представя ситуация да се пробие, без да се смачка целия калник.

То се държи на един винт мисля, и отдолу май имаше болкит или силикон. Не е проблем да го махнеш и монтираш после.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
ако имаш предвид антифриза, гарнитура на главата
ако има ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМО налягане като отвърташ капачката, значи е ясен проблема...
ако има ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМО налягане като отвърташ капачката, значи е ясен проблема...

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
8 мнения
• Страница 1 от 1