Халогени за Е36??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Халогени за Е36??
След качествена мивка + полиране брони и тн.. Се събудих на сутринта без??? Халогениии, та на въпроса колко пари са нови и втора употреба. Колата направо ослепя мамкаим. Знам ги кои са ама за момента нямам гараж и е доста куцо. Та споделете цифрите та да видим....
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Халогени за Е36??
бонго написа:След качествена мивка + полиране брони и тн.. Се събудих на сутринта без??? Халогениии, та на въпроса колко пари са нови и втора употреба. Колата направо ослепя мамкаим. Знам ги кои са ама за момента нямам гараж и е доста куцо. Та споделете цифрите та да видим....
само халогените втора ръка на симеон 100лв двата,
дори може да са твойте
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Преи няколко месеца гледах в един магазин Хела 2-ра употреба за 120 лв. Ако те интересува свиркай да ти обясня каде се намира магазина

колко пъти я обсъждаме тая тема
излишни пари ли имате, че искате оргинални?
халогени хела по 70-80 лв колкото искаш - нови
единят ми е от почти две години и още си свети идеално, а другият от няколко месеца защото предишния го счупих с камък
пак взех хела за 68 лв
поне да не ме е яд като го счупя или ми ги откраднат
всъщност и аз не знам вече какво значи "оргинален" халоген и по какво се различава от този който струва 70лв
излишни пари ли имате, че искате оргинални?

халогени хела по 70-80 лв колкото искаш - нови
единят ми е от почти две години и още си свети идеално, а другият от няколко месеца защото предишния го счупих с камък
пак взех хела за 68 лв
поне да не ме е яд като го счупя или ми ги откраднат
всъщност и аз не знам вече какво значи "оргинален" халоген и по какво се различава от този който струва 70лв
Re: Халогени за Е36??
Наложи ми се да купувам един халоген,в магазина ми казаха около 160лв.Другия вариант е по пазарите
- Petrov
- Потребител
-
- Кара: B 0001 PB
- Мечтае да кара: B 000001
- Детайли за колата: Lancia Lybra 2.4 jtd
eX - E36, 318i, sedan, '95
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Понеже снощи и аз се оказах без един халоген пред блока, търся десен такъв. Ако някой е купил комплект и му е останал, може да се спазарим нещо. Ако пък може да помогне с магазин за втора употреба - чудесно!
Never mistake motion for action...
11 мнения
• Страница 1 от 1