Малко информация
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Малко информация
Имам проблем с радиатора-както знаете гърловината му е пластмасова и се спука,правиха едни майстори опит с метална втулка,но пак леко таи.Обиколих магазините които зная в Пловдив-цената е 600лв./с климатик е/.Реална ли е цената и може ли да се намери другаде поевтино,но не втора упатреба.
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Опитай??????
Здравей,
аз съм по професия зъботехник.За залепване на счупени протези ползваме лепилото ДУРАКРИЛ-чехско производство(цената муе около 16 лева -опаковката с те4носта).Издържа на висока
температура приблизително до 180 *C.Устойчиво на бензин и неговите производни.Само първо с те4носта пробвай дали 6те разяде пластмасата на радиатора,друг вариант е дасе намаже металната втулка която сте правили и дасе завие отново.Скоро лепих казанче на ПЕЖО(разшителното)там също има температура и налгане.Ве4е 3-ти
месец ПЕЖОТО си върви без проблеми.
За проба пари несе взимат
П.С. с една дума хвърли 10 лева на 1 зъботехник(на цената на 1 залепяне на протеза) и датиго залепи,за6тото лепилото си има и полимеризация и трябва дасе нанесе в тестообразно състояние.Полимеризацията трае около 15 минути.???????????и си зареждаш колата и здраво гас по улиците.
УСПЕХХХХХХХХ
аз съм по професия зъботехник.За залепване на счупени протези ползваме лепилото ДУРАКРИЛ-чехско производство(цената муе около 16 лева -опаковката с те4носта).Издържа на висока
температура приблизително до 180 *C.Устойчиво на бензин и неговите производни.Само първо с те4носта пробвай дали 6те разяде пластмасата на радиатора,друг вариант е дасе намаже металната втулка която сте правили и дасе завие отново.Скоро лепих казанче на ПЕЖО(разшителното)там също има температура и налгане.Ве4е 3-ти
месец ПЕЖОТО си върви без проблеми.
За проба пари несе взимат

П.С. с една дума хвърли 10 лева на 1 зъботехник(на цената на 1 залепяне на протеза) и датиго залепи,за6тото лепилото си има и полимеризация и трябва дасе нанесе в тестообразно състояние.Полимеризацията трае около 15 минути.???????????и си зареждаш колата и здраво гас по улиците.
УСПЕХХХХХХХХ
4 мнения
• Страница 1 от 1