Въпрос за 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gulle
- Потребител
-
- Кара: Е34 520
- Мечтае да кара: ALPINA B5 Touring
Въпрос за 320
имам оферта за 320 м50 ванос автоматик 94г,и понеже нямам личен опит с такава,да споделите каква е разумната цена и колко е реалния разход.техническото състояние е много добро, с ел.пакет,клима,шибедах
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Мое мнение ,ако не можеш да изръчкаш скоростите какво БМВ е това ,иначе с такава скоростна би трябвало да го купиш по евтино ,ама после да не се налага ремонт... 

- Andronoff
- триногата
-
Един приятел имаше комби автоматик
Вървеше много!
Колкото до ръчкането.. мисля, че като смачкаш газта връща 1 надолу, а като смачкаш още, връща още една надолу
Ама само съм се возил де, не съм карал
Затова не съм сигурен дали е така
Вървеше много!
Колкото до ръчкането.. мисля, че като смачкаш газта връща 1 надолу, а като смачкаш още, връща още една надолу
Ама само съм се возил де, не съм карал

Затова не съм сигурен дали е така

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Като попълзиш в задръстването всеки ден със средна скорост 3,5 км/час ти се променя гледната точка... честно 

Never mistake motion for action...
- gulle
- Потребител
-
- Кара: Е34 520
- Мечтае да кара: ALPINA B5 Touring
- Andronoff
- триногата
-
Ми аз лично доста инфо извлякох от тази дискусия 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
ами.. разхода на автоматика е по голям от този на обикновенните скорости само дето густото от карането е малко по малко и не могат да се правят изпалнения както трябва... + това ако се прецака тоя автоматик мука ми колко пари 6те ти трябват да го оправи6 а пак и не завиждам на тоя дет 6те го прави а ина4е за екстрите клима ел пакет и шибедах си е доста примамливо а пак за цената.. секи ден разглеждам обявите в mobile.bg i de и да ти кажа за тая 4е пове4е от 5000 лв с бг номер не си засложава.. се пак в германия вървят около 2000 евро хубавите.. и по запазени.. така 4е ти си преценявай! Миноса на тая кола за мен е 4е е автоматик (ли4но мое мнение)
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ей bmwm5, защо говориш ПЪЛНИ глупости !!
ако не си помирисвал Германия, поне си пусни ей сега просто едно търсене на 320 '94 в mobile.de да видиш, как от 7 страници, само на първата има макс 10 бройки под 2000 евро, и цените на последната страница стигат над 10 000!
ей ти линк дори
цък
една запазена такава реално е над 3-3500 евро в Германия, ти на кой свят си? явно горублянския "3 в 1"
като се издрайфате с такива нереални мнения да лъжете хората само се излагате.
автоматика иначе се води екстра и дори оскъпява в белите държави
но за ремонт е филм, разхода е малко повече, а и ако си фен на ръчните скорости или ще свикнеш или ще си те дразни
аз съм от втория тип хора...
ако не си помирисвал Германия, поне си пусни ей сега просто едно търсене на 320 '94 в mobile.de да видиш, как от 7 страници, само на първата има макс 10 бройки под 2000 евро, и цените на последната страница стигат над 10 000!
ей ти линк дори
цък
една запазена такава реално е над 3-3500 евро в Германия, ти на кой свят си? явно горублянския "3 в 1"
като се издрайфате с такива нереални мнения да лъжете хората само се излагате.
автоматика иначе се води екстра и дори оскъпява в белите държави

но за ремонт е филм, разхода е малко повече, а и ако си фен на ръчните скорости или ще свикнеш или ще си те дразни

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Значи автоата ша качи разхода с около литър, за вървеж е по спъната от ръчката щото неможе да я източваш както трябва, ама иначе е голяма гъзария, само внимаваш на магистралата като ускоряваш и сменяш предавки да не помислиш спирачката за съединител (много е кофти)
Аз бях карал първо автомат и бях влюбен в мързела на управлението и си търсех БМВ автоматик, ама понеже чиавите не са много, а автоматите камоли си взех ръчка и сега мога да ти кажа че не е толкова зле, особено като искаш да я поизпънеш е определено по приятно, но пък в задръстванията където ще я караш автомата има олямо предисмство. Така че прецени си, ако няма да правиш драг с тая кола.....автомата няма да те спъва

Аз бях карал първо автомат и бях влюбен в мързела на управлението и си търсех БМВ автоматик, ама понеже чиавите не са много, а автоматите камоли си взех ръчка и сега мога да ти кажа че не е толкова зле, особено като искаш да я поизпънеш е определено по приятно, но пък в задръстванията където ще я караш автомата има олямо предисмство. Така че прецени си, ако няма да правиш драг с тая кола.....автомата няма да те спъва

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
да вметна че запазени Е36 от последните години на производството им в Германия вървят по 5-6 евра ,а от 7 почват Е46 със забележки ... хората си обичат колите повече от нас даже 

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2