СМЯНА НА АНГРЕНАЖНАТА ВЕРИГА НА 318ТДС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
СМЯНА НА АНГРЕНАЖНАТА ВЕРИГА НА 318ТДС
Колеги преди време ви питах защо ми се прецака паленето на тдс.Смених ГНП дадох много пари и сьщата работа. явно не е от ГНП даже сега не варви така както преди, не че преди вьрвеше но сега му има нещо сигурно е от новата помпа, за която ми казаха че работи безотказно. Следващото което ми казаха и от което можело да бьде е АНГРЕНАЖНАТА ВЕРИГА. Някой знае ли как се сменя, трябва ли да се отваря главата? ако някои знае нещо моля за малко инфо 

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
shnitzera написа:ползвай търсачката колега ....доста е изписано във форума
кво пък ти пречи да му обясниш.клавиатурата няма да се изтърка.
за смяна на ангренаж трабва да се свали главата,сменя се и гарнитурата която не е евтина.целиакомплект за ангренажа също е пара ,така че трабва да е сигурно че от това е проблема.общо работа и труд варира около 700 лева.е зависи разбира се от частите и сервиза.
- rumentanka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: 143 к.с. 2009г.
Аз лично смених ангренажа преди 2 месеца.Веригите са 2,цената е около 120лв само за тях.хубаво е да се сменят и другите чудесии около веригите а именно 3бр.зъбни колела,2бр."банани"(обтегачи),2бр.плъзгачи-иначе казано около 550лв.+ гарнитура за главата около 120 лв.колкото до труда на мен ми искаха от 300 до 1200лв.но според мен не бързай да ги сменяш,на мене не ми вървеше и в Супер Дизел констатираха някаква грешка в компа,срещу 30лв. я оправиха.
6 мнения
• Страница 1 от 1