регулиране на фаровете

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

регулиране на фаровете

Мнение от pavlov » 22 Сеп 2003, 21:15

Някой случайно да знае как се регулират фаровете на е36.
Десният ми свети доста по надолу от левия.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KUPETO » 23 Сеп 2003, 2:30

Според мен трябва да имаш плъзгащо се копче до това което ти намаля светлината на таблото,ако не става от там вдигаш капака и с някаква отверка въртиш ляво-дясно и ги регулираш.Първо виш дали имаш машинки на фаровете за да не въртиш на празно :wink:
Може и да отидеш на някой уред да ти ги направят точно :!:
Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Е46 М3
Детайли за колата: чудесна :)

Мнение от val » 23 Сеп 2003, 16:00

По принцип наистина има такъв плъзгач, но той регулира само на каква височина да светят фаровете и ги повдига и сваля едновременно. Иначе като отвориш капака на самите фарове има по два винта, с които регулираш ляво-дясно и горе-долу. Проблема е, че тези винтове са пластмасови и лесно можеш да ги прецакаш. Във форума съм чел, че доста хора се оплакват, че на е36 им били слаби фаровете ама аз съм си ги вдигнал, така че са ми супер.
let the BMW be with you

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 23 Сеп 2003, 20:21

На мене левия ми е прецакан и свети надолу, за съжаление се оправя с нов.....механизмите вътре са от пластмаса и се прецакват. Иначе ходих да ми регулират на стенд точно срещу зоопарка, сервиза на Фулда ако не се лъжа, абе цял комплекс е , няма как да не го видите - струва 5 лв.
Изображение Изображение Изображение Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 23 Сеп 2003, 21:08

quixzole написа:На мене левия ми е прецакан и свети надолу, за съжаление се оправя с нов.....механизмите вътре са от пластмаса и се прецакват. Иначе ходих да ми регулират на стенд точно срещу зоопарка, сервиза на Фулда ако не се лъжа, абе цял комплекс е , няма как да не го видите - струва 5 лв.
викат му FULDA :P
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 29 Сеп 2003, 17:46

тоя плъзга4 дето ти е в купето е за много фин регулаж. нагласяш го според тва колко ти е натоварена колата като багаж и пасажери. в същност, както каза вал, баж регулажа е то4но на самиа фар има една вратка за кръстата отверка и от там чрез една ос ти сваля или повдига фара.
Изображение

Назад към E36