Да се похваля! Ка4их си 6пера :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Да се похваля! Ка4их си 6пера :)
Днес с големи трудности в продължение на 3-4аса , аз сам си ка4их 6пер прасенце
много съм доволен аууу направо е супер, пожелавам на всеки от вас който няма, да опита това удоволствие
НО глямото НО , на правата изтегля яко , не върти задницата ,само при превклю4ване на предавките свирят задните гуми ама едновременно, голям кеф е дори на трета превъртат и как изтегля само ,оба4е в завоя не6то ми се държи малко странно, можеби за6тото не съм свикнал о6те със 6пера, незнам???Преди като тръгнех да взимам някой завой с вратите напред, доста по късно изправях с обратен на завоя волан, сега със 6пера , със същите движения понавик
колата тръгва да прави 180'. Имам 4увството 4е по-рано трябва да се контрира с обратния!
нека някой по-опитен 6офер ,който има опит със 6пер-а да изкаже впе4атления и мнения!!!

НО глямото НО , на правата изтегля яко , не върти задницата ,само при превклю4ване на предавките свирят задните гуми ама едновременно, голям кеф е дори на трета превъртат и как изтегля само ,оба4е в завоя не6то ми се държи малко странно, можеби за6тото не съм свикнал о6те със 6пера, незнам???Преди като тръгнех да взимам някой завой с вратите напред, доста по късно изправях с обратен на завоя волан, сега със 6пера , със същите движения понавик

нека някой по-опитен 6офер ,който има опит със 6пер-а да изкаже впе4атления и мнения!!!
Абе човеко,нали немаше да правиш изцепки с тоз мотор бе,веднага започна
НАВАКСВАШ,А?
По мои наблюдения с шпер по лесно се прави тва с вратите напреде и по лесно и по-приятно се прави контролът в самият завой.Само,че колата по-рано и при по-ниска скорост започва да поднася .Кат свикнеш ше си умираш от кеф.
Айде късмет и по-малко аварии.Дано новото сърце да е по-читаво.

По мои наблюдения с шпер по лесно се прави тва с вратите напреде и по лесно и по-приятно се прави контролът в самият завой.Само,че колата по-рано и при по-ниска скорост започва да поднася .Кат свикнеш ше си умираш от кеф.
Айде късмет и по-малко аварии.Дано новото сърце да е по-читаво.

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
landikar написа:Абе човеко,нали немаше да правиш изцепки с тоз мотор бе,веднага започна![]()
![]()
НАВАКСВАШ,А?
Айде късмет и по-малко аварии.Дано новото сърце да е по-читаво.![]()
дано

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Брат ДЖИ СИ ЕМ(и то ЛУД
)
да ти е честита придобивката
дано усмивката ти не слиза вече от устата,както е сега

да ти е честита придобивката

дано усмивката ти не слиза вече от устата,както е сега

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
8 мнения
• Страница 1 от 1