Маркуча за задната пръскалка (комби)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Маркуча за задната пръскалка (комби)
Да ви попитам от къде точно минава маркуча, понеже изглежда, че моя липсва във предната част затапен е и е бутнат във калника и се чудя защо няма задна пръскалка и като го дръпнах
От зад минава по лявата колона стига до задната седалка и от там няма нищо, ако някой знае нека сподели къде точно е пътя на този маркуч за да си го прекарам

От зад минава по лявата колона стига до задната седалка и от там няма нищо, ако някой знае нека сподели къде точно е пътя на този маркуч за да си го прекарам

Re: Маркуча за задната пръскалка (комби)
Ако не пише никой до събота , мога да кажа , че колата е на ремонт и тогава ще мога да видя. Само някой да ме подсети на лични.
Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Sent from my GT-I9060 using Tapatalk

- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
Opel Corsa C 1.2
Ако интериора ти не е изкормен, не се занимавай, маркуча върви заедно със кабелите от багажника слиза под мокета и върви през средата по на там не можах да го видя ,че си имаше мокет на там (видях го в една морга беше рязан мокета) Не знам от къде влиза във коша, но си мисля ,че отива към десния говорител и от там влиза в калника и после в коша. Аз директно реших да си прекарам мой маркуч, през десния праг и покрай задната седалка да мине в ляво и го съединявам със останалото от моя. Все пак благодаря ти че искаш да помогнеш 

- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
В коша има тапа която се намира под мястото, на което седи акумулатора на 4-ри цилиндровите двигатели. Маркуча излиза от казанчето за течност, минава покрай ръба на калника, спуска се надолу и влиза във въпросната тапа, в купето излиза над краката на пасажера и под конфорт модула, след което тръгва по десния праг. След това назад не знам от къде минава. Дано това ти е било полезно.
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
Opel Corsa C 1.2
Във десният праг няма нищо, разглобих едно комби на приятел и от двете страни. Единствено във моргата видях, че маркуча минава през средата със снопа кабели от багажника. а през тази тапа при мен няма отвор за маркуча.Маркуча ми липсва, и би трябвало да има дупка някъде или да е цепната на кръст, но няма.
п.п. мойто е 6 цилиндрово.
ако говорим за тази тапа, определено не е минавал от там.
п.п. мойто е 6 цилиндрово.
ако говорим за тази тапа, определено не е минавал от там.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
Моето е с 4 цилиндров мотор и маркуча минава точно през тапата от снимката ти. В момента не мога да се сетя дали и при мен минава сноп с кабели от там, но мисля, че и при мен го има.
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
Opel Corsa C 1.2
Ами явно при 6-цилиндровите минава от друго място. От там идва силовия кабел от акумулатора, и няма отвор от който да прекарам маркуч. Но вече поне знам от къде ще си прекарам новия маркуч ,ще пробия със едно шило, малко черно силиконче и готово. Благодаря ти за информацията 

7 мнения
• Страница 1 от 1