?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Слави
Аватар

?

Мнение от © » 28 Авг 2003, 21:04

:?: някой слагал ли е такова желязо между предните амортисьори .. което минава над двигателя .. дори не знам как се казва
ако някой е сложил нека сподели от къде го е купил/направил и въобще има ли смисъл да се слага?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: ?

Мнение от ludiagsm » 28 Авг 2003, 22:20

© написа::?: някой слагал ли е такова желязо между предните амортисьори .. което минава над двигателя .. дори не знам как се казва
ако някой е сложил нека сподели от къде го е купил/направил и въобще има ли смисъл да се слага?

И аз искам да си сложа на предните и задните амортисьори знам 4е много помагат да не се усуква купето при така наре4еното 6ускане по завоите като ги взимаме с вратите напред :) , а особено когато сме поизрезали ламаринката на задната кора заради музи4ки :)

Говорил съм с един майстор който може да направи. За предните се прави от изравнителна щанга накрая и се заваряват фланци с формата ботушите , за задните от тръба може и по дебели4ка пак с фланци накрая и после се по4ва:)

автомобилен поклонник
Аватар

Re: ?

Мнение от Turturelo » 29 Авг 2003, 6:02

© написа::?: някой слагал ли е такова желязо между предните амортисьори .. което минава над двигателя .. дори не знам как се казва

обикновено ... разпорка

Слави
Аватар

Мнение от © » 29 Авг 2003, 7:07

в каталога на D&W се споменава нещо за алуминий :shock: ... струва 147 евро .. немския ми е много чужд :lol:
а желязната 60-70евро - ако съм разбрал правилно
на Sparco 235 евро
чудя се каква да взема?
не ми се занимава да ми правят
на снимките се вижда че някои са с гайка по средата - за удължаване и скъсяване :roll:

има и задна - пак ако съм разбрал правилно

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 29 Авг 2003, 20:33

Нарича се просто STRUT BRACE има найстина важна роля по книга, но най добре може да ви разкаже ///МеgoFF който има два отпред и отзад.....иначе ако знаете ангилийскиии прочетете тази статиика, доста е изчерпателна...
Има и още едно подобрение освен STRUT BRACE-а, казва се X - BRACE и се хваща някъде отдолу за гредите, като също не позволява да се огъват при завои.....донякъде помагало и при удар ето ви линк и за него
Изображение Изображение Изображение Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 29 Авг 2003, 20:37

Забравих да кажа че може да си купите и от този сайт......аз се обаждах преди време , но нямаше за моята кола......но това беше преди 3 месеца, ако искате обадете се и питайте.....човека е доста учтив :roll: http://www.tuning4power.hit.bg/stabil.htm
Изображение Изображение Изображение Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 30 Авг 2003, 7:32

quixzole написа:аз се обаждах преди време , но нямаше за моята кола......

Те там май нищо нямат.... за каквото съм звънял получих същия отговор.

Назад към E36