Какъв фланец от 5×120 към 5×112?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Какъв фланец от 5×120 към 5×112?
Не мога да разбера какъв ще ми трябва - дистанционен или преходен. Също така, като идея добре ли е, какви са плюсовете и минусите?
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Re: Какъв фланец от 5×120 към 5×112?
Естествено ,че ще ти трябва преходен .. искаш да сложиш джанти 5х112 на главина 5х120 ,дистанционния фланец си е дистанционен ,той просто измества джантата навън. А относно това да до колко добра идея е .. не мога да взема отношение тъй като не съм карал с такива фланци. Но мисля ,че трябва да се спомене ,че минимума за такъв фланец като дебелина беше около 25-30 мм. Да го имаш предвид ,а за тея фланци и болтове ще трябват..
Моите 5ст по темата ,ако не става въпрос за някакви супер изкъртени джанти примерно OZ Mito ,Futura или нещо такова аз не бих дал още един чифт джанти пари за фланци..
Моите 5ст по темата ,ако не става въпрос за някакви супер изкъртени джанти примерно OZ Mito ,Futura или нещо такова аз не бих дал още един чифт джанти пари за фланци..

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
При положение, че е пълно с яки джанти за е36 на 5х120, защо трябва да си усложняваш живота? Според мен минусите са повече от плюсовете.
Някак си намирам по-добри джанти, но като цяло исках това да разузнам за фланците. Като цяло правилно ли съм разбрал:
- Дистанционните е за "изхвърляне" на джантата по-навън;
- Преходния е за случая в темата; А адаптивен ли е, какъв е? Вчера в една тема попаднах на подобен. А за болтовете какви мм ли е см ли е, за железни, алуминиеви и такива с фланци?
- Дистанционните е за "изхвърляне" на джантата по-навън;
- Преходния е за случая в темата; А адаптивен ли е, какъв е? Вчера в една тема попаднах на подобен. А за болтовете какви мм ли е см ли е, за железни, алуминиеви и такива с фланци?
4 мнения
• Страница 1 от 1