ATF
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
ATF
ne znam dali imam problem ili ne, obache trqbva da pitam neshto-speshno, smenih masloto na skorostnata kutia, v upytvaneto na kolata pishe ATF oil, i takova slojih, obache na koito kaja i vseki me pita dali sym lud ili kakvo. ta vyprosa mi e - kakvo maslo se naliva v rychna skorostna kutia (E36/316i)?
===============================================
ПИШИ НА КИРИЛА АКО ОБИЧАШ......АКО НЯМАШ ИНСТАЛИРАНА, ПОЛЗВАЙ KREDOR/бутона до полето заглавие/
quixzole
ПИШИ НА КИРИЛА АКО ОБИЧАШ......АКО НЯМАШ ИНСТАЛИРАНА, ПОЛЗВАЙ KREDOR/бутона до полето заглавие/
quixzole
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: ATF
UgosTin написа:ne znam dali imam problem ili ne, obache trqbva da pitam neshto-speshno, smenih masloto na skorostnata kutia, v upytvaneto na kolata pishe ATF oil, i takova slojih, obache na koito kaja i vseki me pita dali sym lud ili kakvo. ta vyprosa mi e - kakvo maslo se naliva v rychna skorostna kutia (E36/316i)?
само ATF maslo AUTOMATIC TRANSMITION FLUIDE или нещо такова зна4и задължително е ина4е синхроните ще ти заминат , а осбено зимата другото масло е много гъсто и не става, все пак това е BMW ,
а не някаква жигула или москви4

Виж за диференциала ситуациата е друга , но пак е хубаво да си земе6 масло от дару кар.
аз за мойта скоростна кутия зех маслото от дару кар излезе ми 22 лв
и ми остана, евентуално за доливане

pp.за да предодвратя евентуален спор по темата

Пробвал съм и с друго масло специално за ръ4ни скорости и разултата е нова кутия набутах се 300марки за да си зема 2-ра ръка, ве4е пове4е от 4 месеца карам с нея и ATF и нямам проблеми
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Re: ATF
UgosTin написа:ne znam dali imam problem ili ne, obache trqbva da pitam neshto-speshno, smenih masloto na skorostnata kutia, v upytvaneto na kolata pishe ATF oil, i takova slojih, obache na koito kaja i vseki me pita dali sym lud ili kakvo. ta vyprosa mi e - kakvo maslo se naliva v rychna skorostna kutia (E36/316i)?
quixzole
Въобще не си сбъркал. Аз също карам с такова (на Castrol) и съм много доволен. -:)
5 мнения
• Страница 1 от 1