Бензинова помпа-проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Бензинова помпа-проблем
колата е Бмв 318 '94.
проблема е следния:паля и на момента угасна и край.оказа се че бензиновата помпа не работи.подадох и директно напрежение от акумолатора-няма никой.свалих помпата за да я огледам и видимо нищо й няма.пробвах пак да и подам напрежение и завъртя.Сглобих всичко по обратния път и колата пали работи няма проблеми.
какъв може да е бил проблема според вас и дали да купувам нова помпа за да не реши пак да спре докато съм на път и да хартисам някаде.
Принципно бензиновитв помпи подлежат ли на ремонт или като замине само нова е решението?
Благодаря
проблема е следния:паля и на момента угасна и край.оказа се че бензиновата помпа не работи.подадох и директно напрежение от акумолатора-няма никой.свалих помпата за да я огледам и видимо нищо й няма.пробвах пак да и подам напрежение и завъртя.Сглобих всичко по обратния път и колата пали работи няма проблеми.
какъв може да е бил проблема според вас и дали да купувам нова помпа за да не реши пак да спре докато съм на път и да хартисам някаде.
Принципно бензиновитв помпи подлежат ли на ремонт или като замине само нова е решението?
Благодаря
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Бензинова помпа-проблем
Купувай нова не е кой знае колко пари , най лошото което може да стане е да откаже точно тогава когато изпреварваш ....с кола насреща 

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Помпата е пътник. Взимай една нова и ако не ти се занимава сега да я сменяш поне си я носи в багажника, че като те остави на пътя да я монтираш и да може да се прибереш 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
мда ще се купи нова
- marioneikov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36 в проект
- Мечтае да кара: Самолет
Може и да не е помпата на мен кабелите ми правеха проблем там където е масата не правеше хубава връзка и аз ту имам помпа ту нямам провери хубаво... Щото една помпа ако изгори втори път не тръгва!

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Обикновено помпата вие на умряло доста дълго време преди да си отиде напълно. Пада налягане в рейката, клякат обороти и т.н. Тук по-скоро ми прилича на контактен проблем 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Имах такъв проблем с помпа на е36, и като я чукнеш от горе тръгваше.Никога не е отказвала в движение а като загася понякога не тръгваше ама като чукна отгоре по капака и тръгваше.Изкара така около година и половина и чукването ставаше все по силно
и накрая не запали повече.А и щом си подал директен ток изключваме лоша връзка.

- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Моята помпа така отказа веднъж в движение. Изчаках 5мин врътнах и запали. Карах 2-3 дни и вчера ме остави на пътя тотално. Чисто нова от магазина за 55лв и проблема е решен. Поздрави!
8 мнения
• Страница 1 от 1