1-2 проблема с 320 е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

1-2 проблема с 320 е36

Мнение от E36 320i » 22 Сеп 2006, 11:11

здравеите.Колата е е36 320и.имам няколко проблема.....имам люк,които е с врътка на ръка и явно жило или нещо е скъсано та не може да се отвори.....но това не ми е проблема,не ми е трябвало да го отварям....проблема е в това,че последния път когато карах колата на мивка и ми капнаха 2-3 капки вода точно до лампичките до люка,онзи ден валя силен дъжд и пак капнаха 2-3 капки и спря да тече,ако е нещо пробито би трябвало да не спира да тече вода в купето....сега докато пиша темата се сещам че люковете имат оплатнения и отводни канали,та мисалта ми е възможно ли е някои канал да е задръстен и затова да прокапва по малко?

вторият проблем е:парното не ми работи на топло.имам климатик,пълних го лятото,но се спука радиатора и изтече фреона.......та парното го пускам на топло ,но духа много слабо топло,да не кажа хладно.има ли нещо общо климатика с парното?а вентилаторите работят само на четвърта степен,на първа,втора и трета няма никои....помогнете ако можете ,че идва зима :) благодаря и поздрави на всички от форума! :D
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 22 Сеп 2006, 11:17

за люка има отводнителни канали които трябва да почистиш като за начало .. за парното - врътката на централните духалки е на "топло" нали ?врътките на климатика също трябва да са на температура над тази в купето .. ако това е ок си виж нивото на антифриза ,освен това отпред има едни клапани може от тях да е ,потърси из форума инфо .за степените - има един модул ,който е вдясно от педалите зад централната конзола ,дефектирал е ,скъпичък е ,потърси го втора упортеба
За всичко има теми подробни във форума потърси ги

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 23 Сеп 2006, 12:26

За духането на вентилатора:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

Много свежо решение! :D БРАВУС!!!

Назад към E36