E36 318ti vs 318iS Coupe - интериор....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
E36 318ti vs 318iS Coupe - интериор....
Още съм зелен в този форум, така че не ме бийте.... много
Зачудил съм се между 318ti (която ми харесва повече като купе) и 318iS Coupe.... проблема е, че съм малко "дребничък" - 190см, 115 кила дзвер.... и гледах външните габарити на двете и нещо нищо не ми говорят като големина на интериора...
Реално колко по-голяма "отвътре" е 318iS Coupe и дали ще съм прекалено голям за 318ti?
Който има идея да споделя, че..... освен да отида на Горубляне и да почна да се меткам по колите нещо друга идея не ми идва...

Зачудил съм се между 318ti (която ми харесва повече като купе) и 318iS Coupe.... проблема е, че съм малко "дребничък" - 190см, 115 кила дзвер.... и гледах външните габарити на двете и нещо нищо не ми говорят като големина на интериора...
Реално колко по-голяма "отвътре" е 318iS Coupe и дали ще съм прекалено голям за 318ti?

Който има идея да споделя, че..... освен да отида на Горубляне и да почна да се меткам по колите нещо друга идея не ми идва...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
отпред са еднакви ,само на втория ред е по тесно в компакта 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Mollov
- Мародератор
-
Сигурен? Щото това много ме радва.... вижда се, че базата на Coupe-то е по-дълга, поне аз го виждам... и вратата е по-дълга... ама за тия зад мен не ми дреме
(майтапя се).... но ако е само това - супер.... значи ще е ti-то....
Да питам още нещо (ако може) - искам да сложа газов инжекцион.... да ме насочите към марка/модел, може ли да се сложи и каква.... ако вече има писана тема ако може да ме насочите... аз ще поровя още във форума все пак
Мерси на всички

Да питам още нещо (ако може) - искам да сложа газов инжекцион.... да ме насочите към марка/модел, може ли да се сложи и каква.... ако вече има писана тема ако може да ме насочите... аз ще поровя още във форума все пак

Мерси на всички

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
...
Не си слагай газов инжекцион!!! Караш БМВ 

- Mollov
- Мародератор
-
И аз вече почти съм на същото мнение, а и с моя пробег ще се изплати за 2 години.... то леко безсмислено.... докато имам възможност да давам по 200лв на месец за бензин няма да се впрягам 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
по темата за вътре - купето не е особено голямо отзад ако си висок, аз съм 190 см. Карам с бутната докрай седалка, почти на най-ниското възможно, и отзад има около 10см за крака, като под седалката няма място да си подпъхнеш пръстите. Абе пътува се но хич не е удобно. Виж една мисъл ако дръпна напред сеадлката и нагоре вече е ок, но за мен става кофти
така че ако ти-то е и по-малко още по-зле, но тъй като в купето е достатъчно зле, това едва ли т е решаващ фактор. Аз лично не съм я взел да съм такси и рядко качвам повече от една
По-скоро куептата са значително по-красиви просто.. отколкото отзад 'глътнатите' компакти, то и багаж като ти се наложи не можеш да качиш никакъв, а камо ли ако си решил газ и музика да сложиш и вече само до кафето ще ходиш с нея
мое мнение
п.с. ела на една сбирка и виж как е
въпреки че тази седмица аз лично ще прескачам до Монтана, като гледам темата на пин2 в съборите ми хареса 

така че ако ти-то е и по-малко още по-зле, но тъй като в купето е достатъчно зле, това едва ли т е решаващ фактор. Аз лично не съм я взел да съм такси и рядко качвам повече от една

По-скоро куептата са значително по-красиви просто.. отколкото отзад 'глътнатите' компакти, то и багаж като ти се наложи не можеш да качиш никакъв, а камо ли ако си решил газ и музика да сложиш и вече само до кафето ще ходиш с нея

мое мнение

п.с. ела на една сбирка и виж как е

- Mollov
- Мародератор
-
Ае идейно е, ама тая седмица ше ходя да видя тия на републиканското по културизъм какво ше правят... а пък другата седмица отивам да видя как един приятел "заминава на заточение"
демек жени се
Работя баш до пазара на горубляне и май ше ходя да се понаметкам в различните версии да преценя... въпреки, че тия отзад какво ше правят не ме интересува, аз съм отпред

Работя баш до пазара на горубляне и май ше ходя да се понаметкам в различните версии да преценя... въпреки, че тия отзад какво ше правят не ме интересува, аз съм отпред

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
t0sh написа:по темата за вътре - купето не е особено голямо отзад ако си висок, аз съм 190 см. Карам с бутната докрай седалка, почти на най-ниското възможно, и отзад има около 10см за крака, като под седалката няма място да си подпъхнеш пръстите. Абе пътува се но хич не е удобно. Виж една мисъл ако дръпна напред сеадлката и нагоре вече е ок, но за мен става кофти
така че ако ти-то е и по-малко още по-зле, но тъй като в купето е достатъчно зле, това едва ли т е решаващ фактор. Аз лично не съм я взел да съм такси и рядко качвам повече от една![]()
мое мнение
п.с. ела на една сбирка и виж как евъпреки че тази седмица аз лично ще прескачам до Монтана, като гледам темата на пин2 в съборите ми хареса
и в седана е същото,само дето има малко повече място за главите

- Mario Andretti
- Mario Andretti
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Аве какви сте вие хора по 190 и по 110 кила всичките, или по 160 и по 150 кила (като енджи)
Ако са такива като мене, 10 ще се хванат в едно купе без да си пречат.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Honzik, искам да вметна че компакта разбира се е с по малка дължина, но междуосието е еднакво
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
vicho написа:Аве какви сте вие хора по 190 и по 110 кила всичките, или по 160 и по 150 кила (като енджи)![]()
![]()
аз само на 190-те се хващам,ама килата

- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Mollov
- Мародератор
-
Аз тая кола я смятам 1+1 или в някъв краен случай 1+1 +2 (ама да се оправят), така че не ми е проблем отзад как е.... проблем ми е намен отпред да ми е добре.... така че то ако 318ti не ме хване вероятно и Coupe-то няма да успее 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
как няма да успее да те хване БМВ 3-ка отпред, ти се оля
незнам дали си сядал в бавария, само за пример, като си дръпна най-назад съседната седалка и седна там до шофьора, краката ми опънати напред НЕ ОПИРАТ !! Смятай дали има място
190 / 95 съм. А на сбирката ако дойда със сигурност ще ти направя показно за седалките кое къде се мести, оглеждай за тази бавария от галерията ми номера е лесен - 1100 плюс червен салон няма как ад не ме познаеш
иначе може да лиспвам заради тази тема -
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=38236
понеже на сбирките повечето сме е36 и е30, да постна и тук ако някой е изпуснал идеята

незнам дали си сядал в бавария, само за пример, като си дръпна най-назад съседната седалка и седна там до шофьора, краката ми опънати напред НЕ ОПИРАТ !! Смятай дали има място

иначе може да лиспвам заради тази тема -
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=38236
понеже на сбирките повечето сме е36 и е30, да постна и тук ако някой е изпуснал идеята

- Mollov
- Мародератор
-
На 3-ка Compact или Coupe не съм сядал отпред, така е... затова и питам, иначе нямаше да ме интересува тази информация
Сядал съм в 5-ци и 7-ци и там място бол... ама това 318ti е като Bettle спрямо големите 7-ци
За сбирката май няма да се класирам (за съжаление), но все пак се радвам, че си жив пример, че ще ме побере тоя дребосък

За сбирката май няма да се класирам (за съжаление), но все пак се радвам, че си жив пример, че ще ме побере тоя дребосък

- Mollov
- Мародератор
-
Днес налазих една 318ti тука на Горубляне, синя.... много ми хареса..... но ако не пусна седалката да мине по-ниско краката ми директно се блъскат във волана.... но като я настроя бива.... събирам се...
А това е най-важното.... но седалката е дръпната до край назад, та ако някой реши да сяда зад мен..... едва ли 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2