проблем парно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
проблем парно
имам Е36 320 купе без клима. проблема е че като завартя на червено не духа топло а пак си духа студено. който знае какъв е проблема да помага. мерси
Имам подобен проблем
Същност и аз незнам какво точно става.Топлото никакво го няма.А климатика си духа ама не както трябва.Сменяхме фриона ама тъпото майсторче нищо не каза май компресора не работил ама не бил сигурен и някакви такива.ВЪПРОСАМИ Е ??? Как да си управя парното че идва зима и ще слагам май шапка и ракавици. 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
и врътката на парното трябва да е пусната и тази на климатика също,за да има топло. имаше една тема тук бях пускал за проблем с 2-зонен климатроник там описахме нещата 

проблеми с поарното
Ами човек това сЪм го пробвал,а и немога да намеря темата кадето сте говорили.Ако можеш да ми кажеш каде е?
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: проблеми с поарното
maxim83 написа:Ами човек това сЪм го пробвал,а и немога да намеря темата кадето сте говорили.Ако можеш да ми кажеш каде е?
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=37620
то е на малко по-друга тема ама може и да е полезно де да знам

- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
Re: проблеми с парното
maxim83 написа:Ами хора пробвах вси4ко нямам никакво парно и това си е ПОМООООЩ иде ЗИМА
Ми аз съм с ъс двузоновия климатик и ми духа топло само от едната страна има едни електрически клапани каде едината се окза че е заседнала.
Да има тема която е за тези клапи но тя е във форума на Е34
проблем с парното
Ами то и аз сам с двузонов климатроник но няма никакво топло, а всеки майстор ми казва разли4ни не6та и само някакви ЦИФРИ.Веднаж вече дадох пари за тоз дедо духа и аман ве4е.
11 мнения
• Страница 1 от 1