Едно малко тъпо питане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Едно малко тъпо питане
Значи смених маслото и ми занулиха OIL service ама не съм много сигурен какво трябва да показва след като са го занулили защото на мене ми показва 3 зелени квадратчета по средата пък ми е за пръв път да го зануляват и не знам какво точно трябва да показва така ще съм много благодарен ако някои да ми каже как трябва да изглежда след като са ми го занулили мерси предварително 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
трябва като запалиш колата да ти покаже 4(четири) зелени квадратчета,и след като направи инспекцията,ако мога така да се изразя,те да изчезнат..ако са минали 2000-2500км от смяната на маслото ти,възможно е вече да са 3,но по принцип са 4 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Psysky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2002 E46 2.2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Ако зануляването е изпълнено както трябва, квадратите са 5
.

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
и аз съм с 5. За да разбереш колко са ти зелените, си направи един тест на таблото - преди да врътнеш ключа изобщо дори на първи контакт, натисни и задръж копчето за зануляване на километрите. Ако нямаш опит по-добре си ги запомни ако ги броиш щото можер и да ги занулиш, по принцип ако го направиш както трябва не се зануляват
врътваш със задържано копче на контакт (втори) и цялото табло ти минава тест, плюс на километрите ти се изписват серийни номера и такива.
да не те стресне ако ти покаже 'км1 360260 км' примерно, един урунгел в сервиза до КАТ ме спича в началото че това и били реалните километри... а това е е36 серия, и 260 е за нещо си още - и показва на купетата 360260... та тоя в сервиза до КАТ се занимава с климатици по принцип, да знаете че нищо не разбира от бмв и само взима парите, се сетих да го топна
та там ще ти светне абсолютно всичко което може да свети, теста е около 20 секунди.. на мен не ми свети хич еърбега примерно

врътваш със задържано копче на контакт (втори) и цялото табло ти минава тест, плюс на километрите ти се изписват серийни номера и такива.
да не те стресне ако ти покаже 'км1 360260 км' примерно, един урунгел в сервиза до КАТ ме спича в началото че това и били реалните километри... а това е е36 серия, и 260 е за нещо си още - и показва на купетата 360260... та тоя в сервиза до КАТ се занимава с климатици по принцип, да знаете че нищо не разбира от бмв и само взима парите, се сетих да го топна

та там ще ти светне абсолютно всичко което може да свети, теста е около 20 секунди.. на мен не ми свети хич еърбега примерно

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ето и моя 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2