Проблем с М52б20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Проблем с М52б20
Здравейте колеги.
Проблема е следният: Пала си колата,карам си нормално и всичко си е наред,и изведнъж както си карам забива и почва да преде.Подавам газ а тя се мъчи и едвам набира.Удрям прекъсвача,пускам съединителя и се оправя.След известно време отново така.Или пък друго,потеглям и се мъчи (отново преде) давам газ и след като мине 5000 оборота и се оправя.Може да мина 10 км без да прави проблема,но може постоянно да е така
Закачахме я и ми вади дебитомер и следните кодове - 214,203,202,100 срещу всичките изписва непознат код за грешка.
Смених дебитомера с работеш и си е същото,няма разлика!Някои ако има идея да я сподели...Благодаря предварително
Проблема е следният: Пала си колата,карам си нормално и всичко си е наред,и изведнъж както си карам забива и почва да преде.Подавам газ а тя се мъчи и едвам набира.Удрям прекъсвача,пускам съединителя и се оправя.След известно време отново така.Или пък друго,потеглям и се мъчи (отново преде) давам газ и след като мине 5000 оборота и се оправя.Може да мина 10 км без да прави проблема,но може постоянно да е така

Закачахме я и ми вади дебитомер и следните кодове - 214,203,202,100 срещу всичките изписва непознат код за грешка.
Смених дебитомера с работеш и си е същото,няма разлика!Някои ако има идея да я сподели...Благодаря предварително

- bmw_e30i
- Потребител
-
- Кара: само бмв
- Мечтае да кара: бмв с работещи стакла:-)
Re: Проблем с М52б20
Колега и аз имах сащия проблем аз смених датчик коланов вал и и откачих акомолатора и се оправи но след извесно време миго направи и с кофти бензин...И мое мнение но маи м52б20 имат някав софтоерен проблем....Но може и ланда сонда да излезе накрая защото сам срещл сащия проблем в друго бмв и беше сондата .Оспех
2 мнения
• Страница 1 от 1