центровка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- panci
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34иE36
- Мечтае да кара: 740D
- Детайли за колата: Е34 525tds 92г. и Е36 320i 24v. 92г.
центровка
каква може да е причината да ми се измени центровката? все още тарся еку да сложа да видя да ли тои се е ошашавил нещо.нали и тои играе ролята като делко.пука ми в колектора и се дави и покраи нея не се живее мн мерише на бенз.даите някои линк.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
центровка на тоз мотор не се прави .. пукането може да е от:
кофти бензин,свещи,лули,бобини,дебитомер,ламбда сонда и някои други по малко вероятни неща ,почваш ги в този ред да ги отмяташ и аз имах такъв проблем оказа се от замазани отвътре с масло лули- ако там е мазно си за смяна на гарнитура инак проблема става хроничен
кофти бензин,свещи,лули,бобини,дебитомер,ламбда сонда и някои други по малко вероятни неща ,почваш ги в този ред да ги отмяташ и аз имах такъв проблем оказа се от замазани отвътре с масло лули- ако там е мазно си за смяна на гарнитура инак проблема става хроничен
- panci
- кандидат ентусиаст
-
дебит.ламда.свещи,бобини,датчик на вала.гарнитура,но не тая дето е на капака за свещите но не ми маслее от ван.това смених.сега сменям гумичките на колектора.и после екуто.незнам после маи и бмбето

- Alexi
- старши ентусиаст
-
замери си налягането на горивото и си почисти дюзите ,виж да не пикае някоя .. виж си датчика на дросела и температурния ,и то друго не остана май ,ти си сменил половината мотор вече 

- panci
- кандидат ентусиаст
-
дюза не пикае защото само на 6цил ми прави проблем и размених да видя дюзата дали е ок и си работи на др.цилиндри.тая помпичка дето се намира точно в началото на инжекцията над 6цил дето мери налягането ме самнява те да не ми прави този пр.но защо ще го прави само на 6-ти? компресия си има!! и защо да гледам температурние и дроселовия? какво има общо темп да ми барка центровката?? мн е странен проблема и всеки ми вдига рамене
какво ли не направих а проблема ми се струва елементарен
веднаж даже ми се оправи от самосебеси и после пак сащото
странно а

- Alexi
- старши ентусиаст
-
от темп. датчик може да ти обогатява ,щото казва че колата е студена а тя не е примерно .. от датчика на дросела симптомите са други ,предимно не върви ,но все пак го виж .
- panci
- кандидат ентусиаст
-
е ако е развален тоя тачик сигорно няма да ми се вдига стрелката а тя си работи бие си средата н.п или тоя е отделен?
- gani76
- Потребител
-
- Кара: Старо BMW
- Детайли за колата: E36 320i
- Alexi
- старши ентусиаст
-
отделен е ,но при диагностиката ако не е в час ще си излезе че мери грешно ,а ти предполагам че си минавал вече няколко пъти
10 мнения
• Страница 1 от 1