след дъжда почна да прекъсва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
след дъжда почна да прекъсва
няколко дена не бях карал колата 318 м40 и в4ера след дъждовете й запалих по4на да прекъсва покарах я на ниските обороти се маъчи да гасне пали трудно ако дам постепенно газ вдига до края оборотите но ако натисна рязко газта по4ва едно бумтене прекъсва и гасне?мислех си да нее от тоя датчик , който брои обортите на коляновиа вал или пък от дъжда нещо да се намокрило но не сам минавал през локви,а преди колата вървеше перфектно.с нови свещи съм огледах кабелите дали не искрйт ако има пробив снощи но вс беше ОК помагайте:)
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Я си отвори там където ти стои ECU- то и виж да не се е навлажнил. При мен така беше в събота и колата изгасна. До неделя след обяд бях прегледал почти цялата ел. инсталация, всички букси и връзки, кабели, свещи, дистр. капачка и т.н. И най- накрая реших да проверя и компютъра. Аз и преди си го мислех, но не ми се сваляше акумулатола, след нея има една кофти гума, която се чупи и затова го оставих за накрая. Като го извадих беше мокър. Е, не целия, но си имаше влага. Забърсахго, подсуших го със сешоара на жената
и си запали от първия път. Провери и ти твоя!
Успех!

Успех!
- spower
- старши ентусиаст
-
Мерси за съвета днес ще го погледна стига да не завали пак,а беше споменал нещо 4е се е запушило от листа каде точно да гледам 4е под чистачките забелязах че мн са се събрали и на няколко пъти ги 4истих
- ivopicha
- ентусиаст
-
spower написа:А беше споменал нещо 4е се е запушило от листа каде точно да гледам 4е под чистачките забелязах че мн са се събрали и на няколко пъти ги 4истих
Не съм гледал още къде са дупките за оттичане, ти като махнеш листата сигурно ще ги видиш!
- spower
- старши ентусиаст
-
е то ако е ламбда сонда не би оказало въздействие тя дори ако е изключена компа усреднява стойностите , а в случея аз дори не я бях карал просто като я запалих и по4на да прекасва без да сам минавал през локви а най-интересното е 4е съм я карал пороен дъжд и е нямало проблеми
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
колега,100% ти е мокър компютъра!отвори го и го махни от там,избърши добре и ако видиш че тоя е доста мокър го занеси вкъщи например и го остави да изсъхне на слънце!!!! И намери дупката за оттичане на водата,тя е в отсека на чистачките,като застанеш срещу колата се намира в ляво!има къса и крива пластмасова тръбичка която винаги се запушва/мамицата и/,отпуши я за да се оттича водата и си готов!!!Тъкмо даже като махнеш компютъра ще ти се изчистят грешките които е натрупал!!!Аз наскоро наводних колата в един дъжд,цял месец карах с проблем в оборотите,играеха постоянно,сега вече се оправиха и нямам проблем!Така че споко!!!
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Като му спреш захранването е нормално да му се изтрият някои неща от паметта. Това че изтриваш грешките обаче едва ли е от голяма полза. Ако са породени от някаква повреда, тои след това пак ще си ги запише...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- spower
- старши ентусиаст
-
а каде то4но се намира тая тръбичка вчера гледах отпреде около 4иста4ките беше пълно с листа махнах ги ,но не видях отвора за оттичане,а тъй-като предното ми стъкло е сменяно тая пластмаса който е върху него от страната на капака на ДВГ залепена ли трябва да е ,че мойта не е и тя ли се сваля за да се по4исти това каналче за водата
12 мнения
• Страница 1 от 1