BMW-АЛАРМА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
BMW-АЛАРМА
Ако някой има книжка с инструкции за заводската аларма или по-точно ПРОГРАМИРАНЕ (вдигане на стъклата) нека да я качи! Благодаря , а не както ( ННН - потребител ) обеща и толкоз, както се казва ОБЕЩАНОТО ЩОМ НЕ СЕ ДАВА ВЕДНАГА ОК два коня с каруца О Б Е Щ А В А М м м м м м м м м м...........................................................
- laary
- младши ентусиаст
-
Re: BMW-АЛАРМА
Да разбирам,че никои няма нищо! А може би само си чешем езиците в този форум! НАИСТИНА ли никой не знае нищо по ВЪПРОСА? Е ЕВАЛА !laary написа:Ако някой има книжка с инструкции за заводската аларма или по-точно ПРОГРАМИРАНЕ (вдигане на стъклата) нека да я качи! Благодаря , а не както ( ННН - потребител ) обеща и толкоз, както се казва ОБЕЩАНОТО ЩОМ НЕ СЕ ДАВА ВЕДНАГА ОК два коня с каруца О Б Е Щ А В А М м м м м м м м м м...........................................................
laary написа:Ако някой има книжка с инструкции за заводската аларма или по-точно ПРОГРАМИРАНЕ (вдигане на стъклата) нека да я качи! ...
Книжка нямам, но в аутодатата има инструкции за програмирането на дистанционното на английски.
Поради огромната тъпота на аутодата-та не мога да пействам тук текст а снимките са много големи. прати модела на Е36 на л.с. с е-майл-а ти и ще ти го пратя там.
Бтв здравейте на всички и супер форум

п.п. надяам се да не е много късен пост-а
За да си вдигаш джамовете мисля че трябва да имаш т.нар комфорт модул. Иначе "програмирането" става чрез жички и запояване, промяна на импулс и т.н. Имаше отдавна такава тема когато и аз се опитвах на преправя моята, но резултат - никакъв!
Пробвай като натиснеш копчето за заключване и го задържиш дали ти се вдигат прозорците! Моите се вдигат, но някой път ако мръднеш или само си губи сигнал и спират по средата
Пробвах и с ключа - като завъртиш ключа да заключиш колата и го задържиш така, всичко се вдига, ама пък трябва да седиш на ключалката, абе кофти работа, липсва комфорта
Ако някой разбере нещо или успее с програмирането, да свирка
Пробвай като натиснеш копчето за заключване и го задържиш дали ти се вдигат прозорците! Моите се вдигат, но някой път ако мръднеш или само си губи сигнал и спират по средата

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Indiana написа:За да си вдигаш джамовете мисля че трябва да имаш т.нар комфорт модул. Иначе "програмирането" става чрез жички и запояване, промяна на импулс и т.н. Имаше отдавна такава тема когато и аз се опитвах на преправя моята, но резултат - никакъв!
Пробвай като натиснеш копчето за заключване и го задържиш дали ти се вдигат прозорците! Моите се вдигат, но някой път ако мръднеш или само си губи сигнал и спират по средатаПробвах и с ключа - като завъртиш ключа да заключиш колата и го задържиш така, всичко се вдига, ама пък трябва да седиш на ключалката, абе кофти работа, липсва комфорта
![]()
хм само да кажа за това с ключа че няма общо:
моята отвътре като цъкна нали по-силно и си вдига сама прозорците догоре, и двата. Но ако отвън искам да ги вдигна с ключа, трябва да го държа докато ги вдигне иначе спират. Но тъй като имам ток когато мие отворена вратата, достаъчно е на излизане да ги цъкна

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
laary написа:Да разбирам,че никои няма нищо! А може би само си чешем езиците в този форум! НАИСТИНА ли никой не знае нищо по ВЪПРОСА? Е ЕВАЛА !laary написа:Ако някой има книжка с инструкции за заводската аларма или по-точно ПРОГРАМИРАНЕ (вдигане на стъклата) нека да я качи! Благодаря , а не както ( ННН - потребител ) обеща и толкоз, както се казва ОБЕЩАНОТО ЩОМ НЕ СЕ ДАВА ВЕДНАГА ОК два коня с каруца О Б Е Щ А В А М м м м м м м м м м...........................................................
Никой не е длъжен да ти помага по принцип... А тук има доста хора, които наистина помагат и които с такива приказки може само разколебаеш да ти помогнат...
както и да е, виж това -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16668
Последна промяна Mamouk на 12 Сеп 2006, 15:35, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- laary
- младши ентусиаст
-
Бате това съм го чел - МЕРСИ все пак.Разбираш ли че колата си ги дигаше джамовете , но нещо щраках дистанционното(само него) и изчезна тази функция.НЕ СЪМ СЕ КАРАЛ НА НИКОГО, но нали форума е да си ПОМАГАМЕ иначе няма смисъл да си мерим п.....е.Благодаря на всички , които се отзоваха , но на този етап май никой няма книжка.furnata написа:Е всичко е ок са помогнахте на колегата ама благодарности не виждам....![]()
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Обади се в бмв, кажи им номера на рамата на колата и ги питай може ли да ти пратят книжка, сигурен съм че ще измислят нещо или най малко ще те насочат към някой който да ти помогне.

- laary
- младши ентусиаст
-
Ходих в ДАРУ и КАМОР ти други знаеш ли защото те не ми помогнаха било старо1995г.Mitko19 написа:Обади се в бмв, кажи им номера на рамата на колата и ги питай може ли да ти пратят книжка, сигурен съм че ще измислят нещо или най малко ще те насочат към някой който да ти помогне.
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
ОФФ Топик ма ни са сдържах
laary написа:Ходих в ДАРУ и КАМОР ти други знаеш ли защото те не ми помогнаха било старо1995г.Mitko19 написа:Обади се в бмв, кажи им номера на рамата на колата и ги питай може ли да ти пратят книжка, сигурен съм че ще измислят нещо или най малко ще те насочат към някой който да ти помогне.
Е т'ва ме взривява в тия пародии на сервизи. Делят клиентите на 2 вида. Иначе се бият в гърдите и са номер 1. Имах премеждия вече с един такъв измислен сервиз в който ми строшиха двигателя и след 3 месечни бесни разправии писах до швабите и естествено решиха проблема в моя полза. Ма да не ви занимавам с простотиите. Сори за ОФФ топика!!!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
laary написа:Ходих в ДАРУ и КАМОР ти други знаеш ли защото те не ми помогнаха било старо1995г.Mitko19 написа:Обади се в бмв, кажи им номера на рамата на колата и ги питай може ли да ти пратят книжка, сигурен съм че ще измислят нещо или най малко ще те насочат към някой който да ти помогне.
Ебати киселите гъзари, старо било...като е старо да не е VW! Почвай да звъниш по немско!

14 мнения
• Страница 1 от 1