уместна ли е покупката?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
уместна ли е покупката?
Здравейте. Искам да си купя автомобил и от много време най-много ми е допадал BMW. Мисля да похарча около 9000лв и съм се насочил към 320i, седан. Уместна ли е покупката, има ли по подходящи варианти, приемам съвети и за място от където да закупя автомобила. Мерси предварително!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Уместно? Зависи за какво ще я ползваш, иначе за марката не си сбъркал. Питай конкретно каквото те интересува 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
BMW_FAN написа::yes: правилна насока имаш,но ти препоръчвам да не е от българия,тъй като тук ще намериш нещо,което ще ти се стори "сносно" за тези пари,и после ще изръсиш още 1-2К за да стане кола...
Ами да ти кажа не съм съгласен при положение, че ще платиш ддс и регистрация 3 бона грубо, имаш докарване 1000, имаш още 500 разходи докато я докараш, после имаш пълно обслужване и кво става ? Аз предпочитам да си я избера от тук. Хубавата кола лесно се познава (не говоря за тия Е36-ци от по 4500)

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
вземаи си 318ис или 320 макар 4е 320 гори с 1л пове4е
аз моята е земах от тук 7600 Е36 92г супер запазена... е амортисьора сдаде багажа ве4е
оба4е имаи напедвид 4е ти требват пари и за документи,застраховки и тн.
има коли които возят и такива които превозват! бмв номер 1!

аз моята е земах от тук 7600 Е36 92г супер запазена... е амортисьора сдаде багажа ве4е

оба4е имаи напедвид 4е ти требват пари и за документи,застраховки и тн.
има коли които возят и такива които превозват! бмв номер 1!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
щи дам пример...мойта я взех за 2100евро..с докарване,ддс и прочие излезе 5600...ае прай си сметка дали не е добре,11.93 е...вярно,м40,но все пак това ми е първа кола и мисля че ми е предостатъчно...докарвана е на собствен ход,купена от човек..към нея имаше 6 броя чисто нови гуми с джанти...мисля че не съм се набутал по мойта математика,но всеки за себеси де...stanchev написа:BMW_FAN написа::yes: правилна насока имаш,но ти препоръчвам да не е от българия,тъй като тук ще намериш нещо,което ще ти се стори "сносно" за тези пари,и после ще изръсиш още 1-2К за да стане кола...
Ами да ти кажа не съм съгласен при положение, че ще платиш ддс и регистрация 3 бона грубо, имаш докарване 1000, имаш още 500 разходи докато я докараш, после имаш пълно обслужване и кво става ? Аз предпочитам да си я избера от тук. Хубавата кола лесно се познава (не говоря за тия Е36-ци от по 4500)
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз пък не мисля, че годините определят цената. Всеки сам решава. Все пак и тук има доста свестни шофери, които потдържат.

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
"Аз предпочитам да си я избера от тук. Хубавата кола лесно се познава "
Аз не сикам да си внасям кола защото тук имам по-голям избор ще ходя месеци да гледам коли с Димо
и с още хора от форума сигурно и ще избирам, но ще можа да си взема това което си харесвам, а не това което ми докарат
Urt
ГЛедаи най-вече да не е удряна и техническото състояние като цяло
Водия по сервизи и стендове и ще разбереш вдичко, а може да вземеш някой който разбира за да ти дава савети, успех

Аз не сикам да си внасям кола защото тук имам по-голям избор ще ходя месеци да гледам коли с Димо

Urt
ГЛедаи най-вече да не е удряна и техническото състояние като цяло

Водия по сервизи и стендове и ще разбереш вдичко, а може да вземеш някой който разбира за да ти дава савети, успех
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
аз пък НИКОГА не бих си взел оттук. Нали обикалях и виждам какво и е правено и питам, и 1245 от всеки 10 ми се кълнат че нищо и като посоча ами това това това и кво стана..
взех си я от Германия, като и се виждаха всичките забележки, и предпочитам да има за правене но аз да съм си го направил, отколкото сульо и пульо дето искат да я продадата да са замазали, наръгали евтини части и т.н. и да изглежда наред. И после след 1 година до 2 се хващам за главата че цялата е за смяна напрактика.
отделно че както и да караш, дупките са толкова че изобщо не може да се сравнява с кола карана в Германия, говориме и как се минава тук на прегледите и там как ги стягат, качество на масла горива и т.н. стават безкрайни нещата.
та както казах никога не бих си взел кола оттук - мое мнение
намери си човек които кара читави коли и тя ще ти излезе колкото тук, дори малко по-скъпо но ще знаеш че е това което виждаш. Италия са евтини и е близо за транспорт, но да не се впускаме и оттам защо не бих си взел
взех си я от Германия, като и се виждаха всичките забележки, и предпочитам да има за правене но аз да съм си го направил, отколкото сульо и пульо дето искат да я продадата да са замазали, наръгали евтини части и т.н. и да изглежда наред. И после след 1 година до 2 се хващам за главата че цялата е за смяна напрактика.
отделно че както и да караш, дупките са толкова че изобщо не може да се сравнява с кола карана в Германия, говориме и как се минава тук на прегледите и там как ги стягат, качество на масла горива и т.н. стават безкрайни нещата.
та както казах никога не бих си взел кола оттук - мое мнение

намери си човек които кара читави коли и тя ще ти излезе колкото тук, дори малко по-скъпо но ще знаеш че е това което виждаш. Италия са евтини и е близо за транспорт, но да не се впускаме и оттам защо не бих си взел

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
п.с. и винаги ще имаш да даваш едно 500-1000 лева след като си взел кола на старо, ако не искаш да ти излязат на части повече при всяко закъсване
така че ако имаш 9 бона, си купи кола до 8 бона да не ти дойде нанагорно - пак мое мнение 

12 мнения
• Страница 1 от 1