как да разбера реалните км на БМВ-то си
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
как да разбера реалните км на БМВ-то си
има ли на4ин да разбера реалните км на колата си? има ли такава програма?коя е тя?
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Витаят няк'фи митове, че може да се разбере, но колко е вярно незнам.. може и да ти изпише няк'фи км различни от тея на таблото, но никога няма да си сигурен дали и там не е пипано.
П.С.По добре си карай колата и не се занимавай, че на някои хора им прилошава като видят реалните км на колата си.
П.С.По добре си карай колата и не се занимавай, че на някои хора им прилошава като видят реалните км на колата си.

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
На Е36 няма как дасе изкарат реалните километри

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Може да се разбере дали е удряна.
За километрите е доста трудно. Ако има сервизна книжка може да отидеш до сервиза последно в който е преглеждана и те ще кажат на колко км е била тогава (ама тва май в твоя случай не те устройва). Другия начин е по Агренажния Ремък. Ако е с оригиналния начи не е на повече от 120 000 км. Ама вече тука не съм много сигурен. Ако някой все пак е решил да прекрие реалните километри, няма как да разбереш. Фирми има които предлагат легално връщане на километража, като го вписват в документите на колата, но при износ тия документи никой не ги гледа и познай, защо колите в БГ са на не повече от 150 000 км.
За километрите е доста трудно. Ако има сервизна книжка може да отидеш до сервиза последно в който е преглеждана и те ще кажат на колко км е била тогава (ама тва май в твоя случай не те устройва). Другия начин е по Агренажния Ремък. Ако е с оригиналния начи не е на повече от 120 000 км. Ама вече тука не съм много сигурен. Ако някой все пак е решил да прекрие реалните километри, няма как да разбереш. Фирми има които предлагат легално връщане на километража, като го вписват в документите на колата, но при износ тия документи никой не ги гледа и познай, защо колите в БГ са на не повече от 150 000 км.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Има една цакърия, ама дали дава истинските километри не знам но пък почти винаги показва около три пъти повече км.
Та значи натискаш бутона на дневния километраж(на изгасена кола) и след това даваш на контакт без да палиш и показва други цифри, но пак казвам дали са истинските км не знам

Та значи натискаш бутона на дневния километраж(на изгасена кола) и след това даваш на контакт без да палиш и показва други цифри, но пак казвам дали са истинските км не знам

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
ge_a написа:Има една цакърия, ама дали дава истинските километри не знам но пък почти винаги показва около три пъти повече км.![]()
Това е тест на таблото и не показва реалните километри.Има много теми писани за този тест

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Re: как да разбера реалните км на БМВ-то си
don_mimo написа:има ли на4ин да разбера реалните км на колата си? има ли такава програма?коя е тя?
Абе незнам да те посаветвам нещо повече просто гледаи общите признаци, колко са ти изтрити седалките, волана (който почти винаги е изтрит, ако е нов е ацки самнително или е имало удар )
Ако ти трака веригата значи е на повече от 250 хиляди защото ако не се лъжа на някаде толкова се разтракваше...
Абе виждал съм много пъти в обяви кола на 2 години на 80-90 хиляди такаче не мисли за това за да спиш спокоино

Важното е да те кефи и да е запазена така катоя гледаш отвсякаде другото както дойде

ако го вържеш на диагностика
ако го вържеш на диагностика мисля може да ти кажат електрониката трябва да помни ...
аз малко се нервирам на разни "приятели" щотот имат техниакта при тях в сервизите ама неможели да я изнесат за една вечер техника разбирай лаптоп с софтваре и една букса към паралелния порт.
аз малко се нервирам на разни "приятели" щотот имат техниакта при тях в сервизите ама неможели да я изнесат за една вечер техника разбирай лаптоп с софтваре и една букса към паралелния порт.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
11 мнения
• Страница 1 от 1