Кое какво е?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кое какво е?
Значи колеги я кажете кое е климатик,кое климатроник?
Това ми вика един че е климатроник:
http://picvalley.net/show.php?2006/07/2 ... 2e3dee.jpg
Друг казва че и това е климатроник:
http://picvalley.net/show.php?2006/07/2 ... 97fdfc.jpg
Аз за 2-то съм по сагласен,въпреки че си мисля че и двете са климатроници с разликата че единия е с врътки,а другия се наглася като СД-плеаър(на дисплея демек)
И как изглежда само когато колата има климатик???Нали климатика изтудява докато може,а климатроника ти му задаваш стоиност която да подаржа?
Това ми вика един че е климатроник:
http://picvalley.net/show.php?2006/07/2 ... 2e3dee.jpg
Друг казва че и това е климатроник:
http://picvalley.net/show.php?2006/07/2 ... 97fdfc.jpg
Аз за 2-то съм по сагласен,въпреки че си мисля че и двете са климатроници с разликата че единия е с врътки,а другия се наглася като СД-плеаър(на дисплея демек)

И как изглежда само когато колата има климатик???Нали климатика изтудява докато може,а климатроника ти му задаваш стоиност която да подаржа?
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Много си прав и двете са климатроник и си поддържат градусите и зиме (топло духа) и лете (студено духа).
Когато е с климатик само, има три големи врътки - степени на вентилатора, топло-студено и посока на въздушната струя. И мисля в дясно от врътката за топло-студено има копче със снежинка за климатика, а има и копче със стрелкички в кръг за въртенето на вътрешния въздух.
Когато е с климатик само, има три големи врътки - степени на вентилатора, топло-студено и посока на въздушната струя. И мисля в дясно от врътката за топло-студено има копче със снежинка за климатика, а има и копче със стрелкички в кръг за въртенето на вътрешния въздух.
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Na-Rok!
И двете са климатроници и то двузонови.
Принципно в България много хората бъркат климатроника с климатика и не им е ясно каква е разликата
И двете са климатроници и то двузонови.
Принципно в България много хората бъркат климатроника с климатика и не им е ясно каква е разликата

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Климатик - духа си студено и регулираш само струята чрез вентилатора.
Климатроник - нагалсяш само градуси (дали електронно дали с врътка се тая) и вентилатора и температурата се регулират сами.
Сам прецени....
Климатроник - нагалсяш само градуси (дали електронно дали с врътка се тая) и вентилатора и температурата се регулират сами.
Сам прецени....

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Освен това климатроника духа освен студено и топло. Примерно зимата палиш и имаш вече топло. Климатика духа само студено!
Освен това климатроника духа освен студено и топло. Примерно зимата палиш и имаш вече топло. Климатика духа само студено!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- turbo
- старши ентусиаст
-
Кинг, това, че зимата палиш и вече имаш топло от опит ли го знаеш, щото аз не съм го срещал на никой климатроник. Казва се печка и е съвсем отделна екстра. 

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Да
turbo написа:Кинг, това, че зимата палиш и вече имаш топло от опит ли го знаеш, щото аз не съм го срещал на никой климатроник. Казва се печка и е съвсем отделна екстра.
Да

- turbo
- старши ентусиаст
-
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
за зимата си има печки -има такоива печки за бензинов и за дизелов двигател доколкото ми е известно!НО КЛИМАТРОНИКА НЕ МОЖЕ ПРЕДИ ДА Е ЗАГРЯЛ ДВИГАТЕЛЯ ДА ПОчНЕ ДА ТОЛПИ!
tsurata написа:за зимата си има печки -има такоива печки за бензинов и за дизелов двигател доколкото ми е известно!НО КЛИМАТРОНИКА НЕ МОЖЕ ПРЕДИ ДА Е ЗАГРЯЛ ДВИГАТЕЛЯ ДА ПОчНЕ ДА ТОЛПИ!
Та така ако може и аз да кажа нещо...
Точно обратното е имаш климатроник-имаш топло

Климатикът е няма въпросната "печка" и за това той е на принципа на обикновенното парно...Загрял ли ти е двигателя-има топло...На климатика екстрата му е през лятото че духа студено..
На климатроника ,или поне аз не съм чул за кола с климатроник без печка...А вече въпросната печка работи със свещ/и ,но вече по-запознатите да обясняват..
- turbo
- старши ентусиаст
-
Абе аз щото съм по-прост ще помоля този дето има климатроник и сред зима, като запали колата при минус 10 градуса по целзий и тя започне да духа топло нека да ми се обади. Моята дето е с климатроник като земе стрелката да се мъчи да излиза от синьото почва да си духа топличко ама то т'ва е дуго.
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2