Пълнене със фреон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Пълнене със фреон
Ще заминавам ма трябва да напълня климатроника че нещо духа много хладко.Търсих по форума и така и не видях някво точно предложение за сервиз(майстор).Значи от Сф. съм казвайте каде и колко

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- furnata
- ентусиаст
-
meha написа:0898-67-27-32 Можети да отидеш при него,а може и тои да доиде като цената,ако ти го повикаш да доиде на място е 35-40лв!Става много бъзоИ мисля че си е на далавера
Представа нямаш колко съм ти благодарен.

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
е стига бе тва да не е като запалките...
тряа да се правят някви диагностики бля бля
мерат се разни работи
не е буч пълн и тръг таа работа...
знам че най-евтиното място в Пловдив е около 80 лева така че тва 35-40 за София...
мерат се разни работи
знам че най-евтиното място в Пловдив е около 80 лева така че тва 35-40 за София...
4 8 15 16 23 42
- furnata
- ентусиаст
-
|`oTuH написа:е стига бе тва да не е като запалките...
мерат се разни работи
Ми че аз звъннах и човека ми се видя точен така че ще опитам пък ще споделя после

После ще питате патило а не старило...

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- val_mcrae
- Потребител
-
- Кара: Е30, Е46 convertible
- Мечтае да кара: М3
|`oTuH написа:е стига бе тва да не е като запалките...
мерат се разни работи
И в Карлово е евтинко пълненето на фреон 30-40 кинта преди около месец пълних моя.Действително има замервания защото системата е под налягане, все пак това е газ.

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
разбира се, че трябва да се правят диагностики. факта че духа хладно, значи имаш проблем. фреона ти е в затворена система под адски високо налягане. щом ти духа хладно, значи имаш проблем, той не се изпарява ей така. така ще дойде някой, уж ще ти го напълни за 30лв. и след 1 ден пак си на нула. всички са единодушни, че най-доброто място за пълнене е в Горна Баня. караш по околовръстното от Младост към Люлин. на отбивката за Горна Баня правиш ляв завой и след това около 500 метра на горе в дясно. връзва ти се климатика, създава изкуствено налягане и вижда имаш ли пробив, нямаш ли. след това ти пуска специален оцветител в системата, вдига ти колата на стенда и гледа къде ти е теча. може да оправи всичко. това е правилното място където трябва да идеш. послушай ме ако не искаш да даваш пари два пъти.

Абе аз ви казвам че човека е точен,на мен е палнил и пак пред мен е палник други коли и всичко си е точно.
Проверява системата парво за пробоини,после колко фреон имаш,пални ти го като същевременно слагаедин уред в колата и следи за изтудяването,после като натовари климатика пак го пални като работи колата и така докато си го направи,и накрая маца с нещо за изпускане!
Е това ако не е добра процедура за 40лв.....!
"ФУРНА" като го напалниш бегаи до морето и го мачи на макс(ако не е проблем тунжата де)и кажи после как е!
Проверява системата парво за пробоини,после колко фреон имаш,пални ти го като същевременно слагаедин уред в колата и следи за изтудяването,после като натовари климатика пак го пални като работи колата и така докато си го направи,и накрая маца с нещо за изпускане!

"ФУРНА" като го напалниш бегаи до морето и го мачи на макс(ако не е проблем тунжата де)и кажи после как е!

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Engi това за какви пари ще извърши такова удоволствие да сравним с колегата с 40те лв.
Engi това за какви пари ще извърши такова удоволствие да сравним с колегата с 40те лв.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- furnata
- ентусиаст
-
|`oTuH написа:аз все още си държа на 70 лева... по-добре така
Ама в Бг. не значи че като е скъпо е качество ......

НЕВОЛЯТА УЧИ........

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2