Проблем с вървенето и оборотите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с вървенето и оборотите
Първо здравейте. Аз съм нов тук и ми трябва помощ. Карам Е36 `93 год. с двигател М40. Вчера колата ми направи една мизелия. Отивам да паля сутринта и тя като запали, че като взе да прекъсва, все едно че на 2-3 цилиндъра работи. Като дам газ на по високи обороти се пооправя. Но като е на скорост 5000 оборота едвам стига
Какво може да и е?

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: Проблем с вървенето и оборотите
REDSTAR написа:Първо здравейте. Аз съм нов тук и ми трябва помощ. Карам Е36 `93 год. с двигател М40. Вчера колата ми направи една мизелия. Отивам да паля сутринта и тя като запали, че като взе да прекъсва, все едно че на 2-3 цилиндъра работи. Като дам газ на по високи обороти се пооправя. Но като е на скорост 5000 оборота едвам стигаКакво може да и е?
имахме го същия проблем с М40 само че и на газ и на бензин не искаше да качва повече от 5000рпм. сменихме кабели, свещи, чистене на дюзи, профилактика на дебитомер. имаше и един гаден метален звук все едно средното гърне дрънчи на ламарина. оказа се прецакани повдигачи. сменихме ги и сега колата не е същата

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
REDSTAR написа:Това със сигурност ли е?Те май беха скъпички, четох че към 150 лв. втора ръка
Няма нищо нищо сигурно колега просто предположение

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Дюзи ще да са. Сложи една добавка ама в количеството, за което е дадена!!! От малките REDEX сложи ама на пълен резервоар я дават и така 2-3 резевоара и ще се опраи.
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
turbo написа:Дюзи ще да са. Сложи една добавка ама в количеството, за което е дадена!!! От малките REDEX сложи ама на пълен резервоар я дават и така 2-3 резевоара и ще се опраи.
Задължително ли е да е на пълен резервоар ? Не може ли на по-малки количества.
GOD IS A DJ
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2