Букси във вратата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Букси във вратата
Здравейте колеги имам няколко букси във шофьорската врата, като една от тях седи изключена и наподобява много тази, която е за колонката но не е същата и не мога да разбера за какво е? Останалите букси са за подгрева на ключалката, за ел. огледалата, за централното/алармата и за моторчето на стъклото. Огледалата и те са с подгряване, но като ги пипна не са топли да не би да е за това или те са вързани само на голяма букса, която и ги управлява. Нямам представа за какво може да е за осветление във вратите? но нямам плафон за някаква допълнителна екстра, която само е изведена инсталацията, но на мен не е сложена (буксата е оригинална не е нещо допълнително слагано от някой, трудно е проследяването на кабела. Ако някой има идея ще се радвам да разбера.
- georgi9909
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316i
- Мечтае да кара: Camaro RS/SS 1968
Re: Букси във вратата
Може да си имал 2 говорителя в вратата и да са сменяни корите с такива с по 1.
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
Хмм, нямам представа, ако имах два говорителя нямаше ли да са еднакви буксите? трябва да пробвам кво тече по тия жици
иначе говорителите, които са фабрично отпред са долу в краката и на предните кори на вратите.

- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
Да забравих да спомена 97г. седан и буксата с кабел върви от горе и дължината и стига горе долу до средата или малко след нея има логика да е за Аirbag 

Моят седан също е 97 и има тази букса. И вкарайна сметка стигнах до извода, че е за бег
Нооо може и да бъркам.

- WaCkY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 120i
- Мечтае да кара: M POWER
И аз имам такава букса във вратата.В крайна сметка за какво служи, някой има ли идея?Колата е седан 97 година.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56C05925
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56C05925
7 мнения
• Страница 1 от 1