Стъкла на фарове е36-взаимнозаменяемост?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Kostadin Aleksiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
Стъкла на фарове е36-взаимнозаменяемост?
Предварително се извинявам ако темата се дублира,но просто аз не намирам задоволителен резултат в търсачката.
Колеги имам два броя фарове БОШ без лупа,и може би се досещате за състоянието на стъклата на късите светлини.Та мисълта ми е следната,от какви фарове пасват вътрешните стъкла?Върти ми се в главата ХЕЛЛА примерно или.........!
Мерси предварително на отзовалите се
Колеги имам два броя фарове БОШ без лупа,и може би се досещате за състоянието на стъклата на късите светлини.Та мисълта ми е следната,от какви фарове пасват вътрешните стъкла?Върти ми се в главата ХЕЛЛА примерно или.........!
Мерси предварително на отзовалите се

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: Стъкла на фарове е36-взаимнозаменяемост?
Можеш да сложиш вътрешни стъкла от ЗКВ без лупа, мисля, че от други не са достатъчно точни. Пасват горе долу на мястото на Бошовите и със силикон се задържат добре, но от сега ти казвам да не се занимаваш с глупости, защото дори след тая намеса фаровете не светят хубаво въпреки, че имат хубава визия. Карал съм с така направени фарове от мен, измити, с нови Осрам Night breaker светеха по зле от на баща ми бош с лупа дето никога не са мити и с най обикновени крушки. Намери си два счупени бош с лупа, свали им рефлекторите с лупите и ги насади в твоите фарове. Това е най лесното и ще останеш много доволен от осветеността и другите водачи в движението също ще са особено доволни.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- KAvradaliev
- Потребител
-
- Кара: E36 318tds Touring
Единия ми фар е Бош без лупа и със стъкло от ЗКВ, светлината не се разпръсква достатъчно добре и в средата се образува един доста силен сноп светлина, а по периферията е по-слаб, но не пречи на другите участници в движението.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Не са взаимозаменяеми. Или поне няма да стане без побългаряване, а ефекта няма да е кой знае какъв. Разкарвай тия лупи и си намери фарове HELLA (май предимно на компакт ги слагат) - ще се преродиш.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
аз на компакта точно от хела избягах. сложих бош с лупа. мисля че на бошовете ставаше бленда от депо.
I think things -- and they happen...
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
streetz написа:Разкарвай тия лупи и си намери фарове HELLA (май предимно на компакт ги слагат) - ще се преродиш.
Това някакъв виц ли беше или просто имаш Хела фарове за продаване

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Kostadin Aleksiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
Колеги отказах се от галимаций с незнаен край и му забих на бавареца едни фарове с лупи,сега само чакам да се стъмни и ще видим!
Благодаря на всички за мненията
Благодаря на всички за мненията

7 мнения
• Страница 1 от 1