Разпънка за Компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Разпънка за Компакт
Здравейте,
след доста търсене, не мога да стигна до някакво точно обяснение според какво варират различните видове разпънки във е36. Или са по двигатели(4 и 6 цил.) или по видове и двигатели(седан, компакт,купе)? Например аз съм със м42, но това значи ли, че мога да взема разпънка от Иска? Можете ли да ми препоръчате някаква качествена за моя модел 318TI, понеже тези в Интернет ми се струват някакви много тънички.
след доста търсене, не мога да стигна до някакво точно обяснение според какво варират различните видове разпънки във е36. Или са по двигатели(4 и 6 цил.) или по видове и двигатели(седан, компакт,купе)? Например аз съм със м42, но това значи ли, че мога да взема разпънка от Иска? Можете ли да ми препоръчате някаква качествена за моя модел 318TI, понеже тези в Интернет ми се струват някакви много тънички.
Re: Разпънка за Компакт
Принципно ги водят 4 и 6 цил, обаче има такива, който стават както на 4 така и на 6.
Мисля, че от тези на колегата от форума ще ти харесат. (Made in Bulgaria)
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз си бях поръчал от някакъв сайт и като ми се обадиха да потвърдя поръчката ме питаха, ти с M40 или с М43 мотор си (не знаеха, че е компакт, бях казал само Е36), и като казах М43 ми казаха, че тяхната ставала само за М40, демек имало разлика. Стана ми странно, но се замислих, че може да опират във всмукателните колектори и затова да не стават. То за още по-голяма драма, аз съм дори с М43B19, демек още по-различни колектори и от първите М43-ки (Е46 мотор в коша на Е36), та от тогава се чудя аз ли да си правя или да търся от друго място. На задните бомбета ползвах електрожена и една тръба от двора, ама там по-лесно
Ако някой има точна информация по темата за разпънки на 4 цилиндровите малчугани, нека сподели

Ако някой има точна информация по темата за разпънки на 4 цилиндровите малчугани, нека сподели

BMW only!
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
Има ли разлика след разпънката в багажника?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Бомбетата предните на всички е36ци са абсолютно еднакви,разликата е в моторите и тяхните колектори..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
zafirovp написа:Има ли разлика след разпънката в багажника?
За отзад препоръчвам смяна на стабилизираща щанга с по-дебела, има доста добър ефект

- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
No0k написа:Принципно ги водят 4 и 6 цил, обаче има такива, който стават както на 4 така и на 6.
Кой е колегата с разпънките,може и на ЛС,за да не прозвучи като реклама

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
И аз предпочитам да дам на някой да ми го направи. Ако знаете къде и кой в София ги прави казвайте. Доста видове разгледах тия дни и просто е грехота да дам 100 лв за една тръба, че даже и заварките не изглеждат като хората. Само един ми хареса, със квадратен профил, но като видях, че е Ac Schnitzer и се отказах да питам колко струва. А за отзад би трябвало да е още по-лесно да се направи.
10 мнения
• Страница 1 от 1