проблем със задни светлини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ReD_z0n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320is e36
- Мечтае да кара: BMW e92
- Детайли за колата: Малка спретната количка с 150 магарета отпред
проблем със задни светлини
проблемa е следния. Закачих колата на една трамваина релса и от тогава светлините за задна скорост постоянно светят.. Къде е проблема ?
Bayerische Motoren Werke
Re: проблем със задни светлини
При това описание си мисля че си прецакал с релсата датчика за задна на скоростите
, но нещо не мога да си спомня точно къде седеше, щото ми се върти из главата че не е толкова ниско. Нека и колегите да си кажат.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
, но нещо не мога да си спомня точно къде седеше, щото ми се върти из главата че не е толкова ниско. Нека и колегите да си кажат.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Най -вероятно си дал кабелите на късо като си закачил ... или самия датчик си повредил .. Датчика се намира на скоростната кутия от страната на шофьора , но е доста високо в канала и е наистина трудно нещо да го закачи , но не е невъзможно .... Намира се по средата на тялото на скоростанта , леко в дясно и нагоре от долния работен цилиндър на съединителя (помпа) .... http://www.pelicanparts.com/bmw/techart ... /pic31.jpg
- ReD_z0n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320is e36
- Мечтае да кара: BMW e92
- Детайли за колата: Малка спретната количка с 150 магарета отпред
metodi80 написа:Най -вероятно си дал кабелите на късо като си закачил ... или самия датчик си повредил .. Датчика се намира на скоростната кутия от страната на шофьора , но е доста високо в канала и е наистина трудно нещо да го закачи , но не е невъзможно .... Намира се по средата на тялото на скоростанта , леко в дясно и нагоре от долния работен цилиндър на съединителя (помпа) .... http://www.pelicanparts.com/bmw/techart ... /pic31.jpg
Благодаря колега , ще прегледаме колата на канал.
Bayerische Motoren Werke
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Това ми се вижда малко невъзможно да закачи точно този датчик ,по-скоро си закачил кабела .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

5 мнения
• Страница 1 от 1