амортисьори KONI
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
амортисьори KONI
някой купувал ли си е такива?:)
като се сложат много спортни, не ставали много твърдо и некомфортно окачването? всички мнения ще са ми полезни..
)
като се сложат много спортни, не ставали много твърдо и некомфортно окачването? всички мнения ще са ми полезни..

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Не съм слагал такива,ама все хубави неща съм чувал за тях.Даже ми казаха ,че никой вече не ги внася.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
:)
имаше една много интересна статия на сайта www.tuning-linx.com ако фашташ английския ще е добре да и хвърлиш един поглед...
Аз също съм чувал все хубави неща за KONI особено за street line kit-овете им... били подходящи за нашите пътища защото предните били маслени, а задните газови и освен това са adjustable, което е супер... И аз незнам някой да ги внася, ако има такъв сигурно цената им е поне 1.5х на нормалната им в чужбина...
Аз също съм чувал все хубави неща за KONI особено за street line kit-овете им... били подходящи за нашите пътища защото предните били маслени, а задните газови и освен това са adjustable, което е супер... И аз незнам някой да ги внася, ако има такъв сигурно цената им е поне 1.5х на нормалната им в чужбина...
STREETRACERS.HIT.BG
- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
Нещо тази цена която казваш не е в ред,ако са ориг.!мен ако питаш вземи си БОГЕ поне са изпитани и имат гаранция поне две години и най-вече че има къде да ги рекламираш ако имат проблем!БОГЕ е дъщерна фирма на САКС и правят малко по-твърди амортисиори от САКСА!Има ги в Д и Н ! 

Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!
ами и на мен са ми малко ниски цените, но фирмата я има в официалния сайт на КОНИ.....като чукнеш БГ и ти дават адреса, телефони и всичко
иначе сравнено с германия, цената е по-ниска, което и мен ме учуди, аз именно за това питам:))
но главния ми въпрос е как се отразява на колата, защото аз много карам по работа, а не само тука да се състезавам:))

иначе сравнено с германия, цената е по-ниска, което и мен ме учуди, аз именно за това питам:))
но главния ми въпрос е как се отразява на колата, защото аз много карам по работа, а не само тука да се състезавам:))
колега дай направо координатите на КОНИ в лозен?
да не се мъчим да ги ровим по нета
монтаж правят ли или е само магазин? освен това не разбрах дали цените които казваш за Кони предни и задни на бр. ли са или на чифт...по -изглежда да са на брой?

монтаж правят ли или е само магазин? освен това не разбрах дали цените които казваш за Кони предни и задни на бр. ли са или на чифт...по -изглежда да са на брой?
...over.
впечатления:))
страшни са новите амортисьори
)
много съм доволен, вярно малко са скъпички, но пък колата заспа...а сервиза на Сергиев са много готини пичове, регулирали ми съединителя без да ги карам и въобще супер впечатления от хората имам:))
ако искате ги пробвайте, намират се на ул. "Охридско езеро" 3 в Сердика, до Данон.....

много съм доволен, вярно малко са скъпички, но пък колата заспа...а сервиза на Сергиев са много готини пичове, регулирали ми съединителя без да ги карам и въобще супер впечатления от хората имам:))
ако искате ги пробвайте, намират се на ул. "Охридско езеро" 3 в Сердика, до Данон.....
Абе и аз от полвин година се каня да слагам КОНИ........даже ги намерих с няква голяма отстъпка.....един приятел състезател ми ги уреди......по 170 лв-преден и 90 лв заден.........ама така и не ги взех........радвам се да чуя хубави неща за тях.......ще взема да ги сменя и аз, че мойта е още с фабричните
не са мръднали обаче.......ако намеря същите бих си взел пак 

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3