лампата на ABS на 316'92 не изгасва и парното..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
лампата на ABS на 316'92 не изгасва и парното..
1.От два дни лампата на АBS не иска да изгасне.Ходих на сервиз и ми казаха , че могат цял да я ръчкат баварката и пак да не могат да ми помогнат. Някой да знае нещо по въпроса.Може ли да е от зацапан датчик?
2.Парното е нагласено на студено(нямям клима) а си духа яко топло.Отвсякъде - горе , долу , отпред и т.н. Тази тема беще дискутирана във форума преди това, но никой не написа как си е решил проблема. Спасявайте положението братя , че все още се търпи ама се задават яки жеги. Добре , че шибидаха работи , поне за сега.
2.Парното е нагласено на студено(нямям клима) а си духа яко топло.Отвсякъде - горе , долу , отпред и т.н. Тази тема беще дискутирана във форума преди това, но никой не написа как си е решил проблема. Спасявайте положението братя , че все още се търпи ама се задават яки жеги. Добре , че шибидаха работи , поне за сега.
За лампата на АБС-а съм чел до колкото си спомням че датчика които се намира под задната седалка....някой път там или се зацапват клемите или се откачат и от там идвал проблема, на друго място пък пише че може да е от датчика в колана на шофьора....абе най добре виж този линк там са обяснили по-подробно момчетата/ако неможеш да си го преведеш обади се/........иначе за парното незнам как е при БМВ-тата но за други коли съм чувал че може някой маркуч да се е извадил или нещо от сорта........така че може да провериш тези неща...успех.
Баааааа..............извинявам се......аз незнам що съм разбрал за еърбегъ
и не само съм разбрал за това ами толкова съм си вярвал че съм написал и АБС
ужас...хех...сори....нищо де и аз имам същия проблем с АБС-а
обаче при мен светва от време на време и в момента когато свети АБС-а въобще не бачка.....проблема поне доколкото разпитах е от некви датчици но аз още несъм намерил време да го проверя 

Imah suchtia problem predi godini i problema e tocno v datcika toi e edin kabel duluk okolo 40cm i posle ima edin kuplung nakraia triabva da se smeni . Dokolkoto rtazbrah tozi kabel se namiral niakude kum gumata no ne sum tocno naiassno...az biah do Daru Car i mi go smeniha daje mi dadoha staria ama za kakvo ne razbrah
no me upraviha i izgassna ...ottogava no problems...Nadiavam se da sum ti pomognal i doskoro

BMW si e nai gotinata marka ...
6 мнения
• Страница 1 от 1