ПОЛИРАНЕ НА КУПЕ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ПОЛИРАНЕ НА КУПЕ?
Имам въпросче.
преди няколко дни на една автомивка ми предложиха да ми полират цялото купе за 100 кинта щото боята е готина ама има дребни драскотинки, точки от камъчета и леко матов отенък /все пак 10 годинки/. казаха ми че с паста няма да стане. Та се замислих и Ви питам заслужава ли си?
Това ли е цената и знаете ли и други места където при добре свършена работа цената ще е по изгодна.
преди няколко дни на една автомивка ми предложиха да ми полират цялото купе за 100 кинта щото боята е готина ама има дребни драскотинки, точки от камъчета и леко матов отенък /все пак 10 годинки/. казаха ми че с паста няма да стане. Та се замислих и Ви питам заслужава ли си?
Това ли е цената и знаете ли и други места където при добре свършена работа цената ще е по изгодна.
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Провери в автомивка Газком мисля,че и там предлагат такива услуги за цена ще те излъжа,но мивката е на ниво а към наще автомобили(BMW),се обръщат с особенно внимание
Намира се зад деницата в младост.А дали си заслужава незнам

- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
На мен ми извършиха услугата за 80 лева, но в София тарифите може и да са други. 

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
само веднъж съм я давал за полиране и то за 50лв. Обикновенно го правят за да не личи, че е боядисван капак, врата ...
100лв е много пари, а ефекта може и да е отрицателен. Ако задържи някъде машината боята изчезва
между другото интересно ми е те с какво полират , щом са ти казали, че с паста няма да стане
100лв е много пари, а ефекта може и да е отрицателен. Ако задържи някъде машината боята изчезва

между другото интересно ми е те с какво полират , щом са ти казали, че с паста няма да стане

- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
да не отварям нова тема защо въпроса ми е относно боята и по то4но за лака ,става въпрос за това че на доста места кадето е 4укнало кама4е по време на движение и се е обелил лака и след това на автомивката от мъничка точица без лак постепенно става по голяма ,та мисалта ми е как да спра това лющене
flober написа:да не отварям нова тема защо въпроса ми е относно боята и по то4но за лака ,става въпрос за това че на доста места кадето е 4укнало кама4е по време на движение и се е обелил лака и след това на автомивката от мъничка точица без лак постепенно става по голяма ,та мисалта ми е как да спра това лющене
Ako имаш застраховка отиваш при застрахователя те ще ти го оправят апак иначе ако ти стои боята ще трябва да си го лакираш апък и ако боята я няма нали знаеш ще требва да го боядисваш и аз имам същия проблем ама 4акам да се полу4ат още цокъл4ета и отивам в дзи да ми ги оправят

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
jk написа:Да не отварям нова тема... имам няколко повърхностни драскотини и се сетих, че преди време някой беше приказвал за някакви маркери или нещо такова. Не успях да открия тази тема та се чудех дали някой зане нещо по въпроса и дали наистина става така?
Претполагам говориш за коректор.Представлява нещо като лака на жените има си четчица и с нея си мацаш където има нужда.
В горубляне знам че се правят и мисля че струваше около3-4лв.Иначе и в дару би трябвало да ги има аз като си вкарах колата в жабката си имаше оригинален
Maverik написа:Претполагам говориш за коректор.Представлява нещо като лака на жените има си четчица и с нея си мацаш където има нужда.
В горубляне знам че се правят и мисля че струваше около3-4лв.Иначе и в дару би трябвало да ги има аз като си вкарах колата в жабката си имаше оригинален
Аз не съм от София, но имам приятел там. Боята има ли някакъв уникален номер или нещо да отиде той и да ми вземе такъв коректор? Защото иначе да обяснява какъв е цвета ми е ясно какво ще стане... А иначе върши ли работа това или всичко е загубено

jk написа:Maverik написа:Претполагам говориш за коректор.Представлява нещо като лака на жените има си четчица и с нея си мацаш където има нужда.
Аз не съм от София, но имам приятел там. Боята има ли някакъв уникален номер или нещо да отиде той и да ми вземе такъв коректор? Защото иначе да обяснява какъв е цвета ми е ясно какво ще стане... А иначе върши ли работа това или всичко е загубено
Виж на лавото бомбе отпред трябва да има табелка с името на боята

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2