ангелско око....:)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- go0gle
- Потребител
-
- Кара: E92
ангелско око....:)
от скоро посещавам форума и забелязвам, че много хора харесват ангелските очета, и аз реших да добавя няколко снимки на мойте (от който съм много доволен).

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- go0gle
- Потребител
-
BABATA написа:само един лек хинт от мен .. бате пести си ги .. аз нали нон стоп карам с пуснати .. и сега забелязах че единия леко е намалил силата на светене .. не светят толкова яко .. както бяха новички едно време... ама няма как.. тва след 9 месеца ползване ..
Вече са на 1 година и не съм забелязъл нещо такова..но предполагам че рано или късно ще започнат да губят яркост.
Ето линка за тези който искат да си вземат:
http://www.umnitza.com/product_info.php ... 56322a6535
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
BABATA написа:go0gle написа:...Вече са на 1 година и не съм забелязъл нещо такова..но предполагам че рано или късно ще започнат да губят яркост...
батка мойте не са от $900 .. твойте може и да са по-качествени .. но тъжната истина е че с времето яркостта намалява
По тази логика и ти след някоя и друга годинка ще си кат' стафидка, ама к'во от това ... давайте да пишем глупости...

- go0gle
- Потребител
-
ICE написа:BABATA написа:go0gle написа:...Вече са на 1 година и не съм забелязъл нещо такова..но предполагам че рано или късно ще започнат да губят яркост...
батка мойте не са от $900 .. твойте може и да са по-качествени .. но тъжната истина е че с времето яркостта намалява
По тази логика и ти след някоя и друга годинка ще си кат' стафидка, ама к'во от това ... давайте да пишем глупости...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Абе не ми е работа да се намесвам ама ми писна от голословници в тоя форум, 20 човека казаха искам и аз такива или искам онакива а в целия клуб "очички" имаме 4 човека, Ртзанков е пуснал (дори си е платил за да бъде важна тема) обява в Продава ама там никой не се обажда независимо че цената е повече от перфектна а тука пак сме големи мъжа аз искам и аз искам... бахти пародията

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2