Тъп жъпрос ама...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Тъп жъпрос ама...
Здравейте, искам да питам собствениците на BMW 320i какви са данаците й на година(граждански, винетки, т.н.)
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Може да говоря глупости и затова казвам, 4е не съм сигурен, но май се опъват да го приемат този закон
и аз се чудех нещо..
Значи независимо дали са ти платени ацтовете или, щом ги имаш неможе да ти намалят данъка такали излиза

и аз се чудех нещо..
Значи независимо дали са ти платени ацтовете или, щом ги имаш неможе да ти намалят данъка такали излиза

- dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5
- Мечтае да кара: Камаро
- Детайли за колата: x5 3,0d 2003
за тази година не се знае още но от 2007 задължително влиза в сила за всеки поотделно да се изчислява застраховката така е в европа но тук като могат да ни цицат още една година що да не ни вземат парите и това е от глупавата ни държава защото определя минималните цени а трябва застрахователите да си определят сумите
завинаги с BMW
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
bobby02 написа:и какво излиза- че баровеца който си плаща на куките ще плаща по малко от мен защото аз пари на хрантутняци НЕ давам.и нещо друго ме интересува как ще изчеслят моята ГО като колата която карам се води на друг човек който съответно няма книжка и дефакто няма нито един акт
jk написа:И какво излиза... като имам акт за колан ще плащам повече пари за застраховка![]()
пичове не говорете глупости .... за нарушения по закона никой няма да ви повишава ГО. Ако имаш ПТП (пътнотранспортни произшествия) при които ТИ си виновен, ще ти се вдигне ГО, което е логично ... дълго е да ти обяснявам защо, но мисля че се досещаш.
ГО трябва да се изчислява върху качествата на човека а не върху колата - това е едно от нещата, което НЕ мога да го разбера в българската действителност ....

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
mitak_o написа::mhihi:дочувам че и за младите шофьори нама да има промоция
ами нормално е ... никъде в Европа няма промоция за младите ... по статистика, някъде към 35% от катастрофите се извършват от шофиори до 25 год. или с книжки от 2 год. ...
На запад се определя по групи, като най-младите и най-възрастните са с най-високи застраховки. Спрямо годините има ограничения за това колко коня може да е автомобила, който се управлява. Не помня в коя страна, но автомобили с по няколкостотин коня могат да шофират само хора над 25 години. Това, естествено за икономическо насочено общество, се заобикаля с по-висока застраховка.
Така че утре като ви чукне някой 18 годишен в M класа - да знаете, че ви е блъснал сина/дъщерята на някой наистина богат
Така че утре като ви чукне някой 18 годишен в M класа - да знаете, че ви е блъснал сина/дъщерята на някой наистина богат

'02 BMW 525d
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Пичове савсем се отплеснахте.
За моята таратайка ГО ми беше 129лв. с някаква си там отстъпка а данъка 114лв. с 5% остъпка.Едва ли цените за 320 и 520 са различни.Но за тази година май премахнаха границата до 1.8 и вече ще е до 2.5 и над 2.5 за ГО и ще е някъде към 130-140лв. ако не се лъжа.
Тези с 1.1 двг. ша плащат за някое 525IX
За моята таратайка ГО ми беше 129лв. с някаква си там отстъпка а данъка 114лв. с 5% остъпка.Едва ли цените за 320 и 520 са различни.Но за тази година май премахнаха границата до 1.8 и вече ще е до 2.5 и над 2.5 за ГО и ще е някъде към 130-140лв. ако не се лъжа.
Тези с 1.1 двг. ша плащат за някое 525IX

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
dinozab написа:Тези с 1.1 двг. ша плащат за някое 525IX
E да така е в живота гавра винаги трябва да има, аз досега плащах като за ИС 140 кончета

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2