Избелели лайстни на броните. Боядисване или?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Избелели лайстни на броните. Боядисване или?
Понеже знам, че има два вида лайстни, едните са гладки, другите грапави. Моите са от вторият вид и с течение на времето са избелели и от черни са станали сиви...Въпросът ми е могат ли да се бояидисат(да стане качествено, без да се олюпват), ако да - с какво и каква е процедурата или ще трябва да ги сменя?
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Re: Избелели лайстни на броните. Боядисване или?
С черен мат предполагам ще станат добре,но много лесно се замазва.А си боядисах добавката на задната броня и сега като я измия не мога да я подсуша без да я замаже.
Но изглежда много добре с мат
Но изглежда много добре с мат

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
за да стане добре първо ги мини с грунд за пластмаса, така няма да се отлепи боята 

Аз и хубав филер за пластмаса имам, както и спрей черен мат, боядисах си добавката отзад и се получи добре, но за лайстните понеже са релефни, ако ги шкуря, ще стане грозничко, пък, директно ако пръсна филера без шкурене, незнам дали ще хване 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Ако все пак решиш да пребоядисваш,мога да ти намеря структорна боя.Като се боядисат желаните елементи,боята става релефна и добива оригинален вид.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
Ха, тва верно ли ще стане с горещият въздух? И трябва ли да ги смъкна, за да няма опасност за боята отстрани или няма проблем.
За боята предполагам ще я намеря(мерси за предложението и съвета) без да те занимавам с моите глупости, понеже имам за клиент фирма клиент занимаваща се с продажба на едро на бои,лакове и т.н. и ми ги дават с добра отстъпка. За пример е монтреалблау металик 10.80лв. 100гр.
За боята предполагам ще я намеря(мерси за предложението и съвета) без да те занимавам с моите глупости, понеже имам за клиент фирма клиент занимаваща се с продажба на едро на бои,лакове и т.н. и ми ги дават с добра отстъпка. За пример е монтреалблау металик 10.80лв. 100гр.

и аз ги минавам с черен мат, тва е варианта. на форевер блак серията за тея работи изжлеждаше много добре, ама само на снимка..
а ти какъв филер ползваш, дай лс
а ти какъв филер ползваш, дай лс
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
С пистолете за топъл въздух наистина става,но трябва да го правиш адски внимателно за да не ги "опечеш" прекалено много и да се поизкривят.Минавай ги по бързичко и не прекалено от близо.
А за цената на боята дет ти е дават,ако е за комлект наистина е добра,но зависи на коя марка е...
А за цената на боята дет ти е дават,ако е за комлект наистина е добра,но зависи на коя марка е...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
Ами незнам каква марка, но работят мисля с качествени неща,понеже работят с доста бояджийски сервизи. 3м са доста от нещата а другата марка която съм виждал при тях е "SPRINT"(на която са представители). Цената е само за боята, комплект с лак става 15.60 мисля беше. Филера(не съм сигурен дали се води филер всъщност), е тоя
, доста добра работа свърши.
Първо ще пробвам с пистолета за горещ въздух, че е по лесно, ако нещо се прецакат нещата или не стане, тогава ще боядисам. Мерси за съветите
S

Първо ще пробвам с пистолета за горещ въздух, че е по лесно, ако нещо се прецакат нещата или не стане, тогава ще боядисам. Мерси за съветите

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
стан написа::nono: Няма нужда от боядисване, мини ги внимателно с пистолет с горещ въздух стават като нови
Ако са само избелели, без надиране или нещо, което допълнително те дразни подкрепям Стан, макар и да не съм правил това което предлага. Вариант е също, спрей или паста за подхранване на пластмаси. Аз като измия колата редовно пръскам с един силиконов и позабърсвам след това.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Дам, само избелели са. На някои автомовки ми ги пръскат с няккъв спрей за пластмаса и няколко дена си седят черни, ама после пак...Ще тествам с пистолета, дано стане, че много ме нервят.
- Sotir Nikolov
- Потребител
-
- Кара: е38
- Мечтае да кара: G-Power M5 Hurricane RR
защо не пробваш с едно хубаво карбоново фолио на 3М особенно ако е тъмен цвят колата стои много добре според мен
- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Е46 330xi
Пробвай със спрей за брони на body има и грапав и не грапав също така го водя структура за брони, аз мойте с такъв спрей ги правя и няма проблем
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
doberman66 написа:Пробвай със спрей за брони на body има и грапав и не грапав също така го водя структура за брони, аз мойте с такъв спрей ги правя и няма проблем
да така стават перфект

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4