неволи с е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

неволи с е36

Мнение от akula » 12 Фев 2011, 20:06

колеги, вчера, както се разходжах пред блока с детето и гледам, една черна е36 с регистрация Т и дигнат капак. шофера нещо подскача около нея видимо притеснен и ръкомаха. приближих се, викам, къв е проблема, колега. и в тоя момент видях, че пича мота неква туба, а от радиатора тече като лейка. пича вика: бате имаш ли бензин, не моем да се прибера, и почва да ми реди некви истории. в тоя момент от колата излиза сравнително възрастна жена , и тя притеснена, но нищо не каза , само ми кимна и се усмихна на детето. сипахме вода, тя веднага кипна и почна да фъска, лоша раота. мотора беше недоразумението на бмв- м40. стърчат разни кабеляци, свински опшки забелязах, на радиатора навъртян некъв масивен болт с найлоново пликче в резбата :kuku: , май неква пробка за обезвъздушаване трябваше да играе..
погледнах през бъбреците- на участък 10 на 10см бяха оголени ламелите на радиатора и плескано с епоксидна смола. явно временно решение, щото оттам течеше.
от разговора стана ясно, че пича е фен на марката, преди е имал пак бмв, ама грам си няма понятие от коли, с това не му провървяло. твърдеше, че е дал 4.5 к лева за тоя кошник преди 3 месеца.
както и да е, спукан радиатор, прегрял мотор, и нема кинти за бензин :mhihi:
стана ми жал, нали съм си балаче, дадох му некви пари и две големи туби от минерална вода да си налее и има за попът. не че ще стигне далече де.
казах му да изчака да се свечери, че да е по- студено, и да не я зори, да я изключва при всяка възможност и т.н., ама ... май нямаше много усет за тия неща.
поиска ми тел, да ми върнел кинтите... от умрел писмо май като че ли. нали трее да си търси матор за колата, от тоя само скраб става...
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Re: неволи с е36

Мнение от daka1972 » 12 Фев 2011, 20:16

браво колега ,че си помогнал , ама може и да са те измамили а регистрация с " Т " е Търговище
браво все още се срещат почтенни и усложливи хора браво :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 12 Фев 2011, 21:11

Евала колега :yes: Ако всички бяха като теб... :confused: :dunno:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 12 Фев 2011, 21:34

евала Ваче, на всеки може да се случи да изпадне в безисходица, няма значение дали е постановка или не, важното е че си имал мерак да помогнеш :yes:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320 ванус
Мечтае да кара: Ф1
Детайли за колата: просто няма такава

Мнение от joro_bmwm3 » 13 Фев 2011, 0:47

:angel:
живота е гаден,но аз сам по гаден

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M40 1.8 metan

Мнение от buny_boy11 » 13 Фев 2011, 10:45

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 13 Фев 2011, 11:05

buny_boy11 написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=218858&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82+%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80 докато има такива теми :banghead: После колите калпави.

Кво викаш, форума виновен, за тая цялата скраб дето се продава...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 13 Фев 2011, 11:29

Евала колега , такива хора като тебе са на изчерпване ! Аз самия едва ли бих постъпил като тебе ... :oops:

buny_boy11 написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=218858&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82+%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80 докато има такива теми :banghead: После колите калпави.

Така , щом темата ми е проблема за всички течове на всички радиатори на всички БМВ-та в БГ , тогава се извинявам на всички тези хора за това , че споделих как евентуално да "закрепят" временно положението докъто имат възможност да отделят едни 300-400лв за радиатор ! :mhihi:
Темата я има защото е имало въпроси " как да ремонтирам радиатор" , а не защото аз в момент на "стремглаво умопомрачение" съм решил , че видиш ли си нямам работа и дай да постна една темичка във форума !!!!
Молбата ми към модераторите е темата за "ремонт на радиатор" ако е възможно да бъде махната от форума ! Ще пиша и лично на модераторите да я махнат !
А на тебе "buni_boy11" , ще ти кажа , че си ми ясен като човек , нищо че не те познавам ... ,от типа хора , дето все някой друг им е виновен за всички "глобални проблеми" ! :kuku:

sobiss написа:

Кво викаш, форума виновен, за тая цялата скраб дето се продава...

Айде де ... ! Темата е проблема за това , че я има , а не това , че хората нямат пари ! Ама айде , добре ...

Извиявам се МНОГО на колегата akula за спама в темата му , но това беше забележка на която няма как да не обърна внимание ! :OT:
Последна промяна metodi80 на 13 Фев 2011, 11:37, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 13 Фев 2011, 11:36

metodi80 написа:Молбата ми към модераторите е темата за "ремонт на радиатор" ако е възможно да бъде махната от форума ! Ще пиша и лично на модераторите да я махнат !

Аааа не! Сакън! Темата е хубава, току-що я свалих със всичките снимки и ако я затрият ще я пусна аз, само дето автора ще си ти :bchug: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 13 Фев 2011, 11:43

ogata написа:
metodi80 написа:Молбата ми към модераторите е темата за "ремонт на радиатор" ако е възможно да бъде махната от форума ! Ще пиша и лично на модераторите да я махнат !

Аааа не! Сакън! Темата е хубава, току-що я свалих със всичките снимки и ако я затрият ще я пусна аз, само дето автора ще си ти :bchug: :mhihi:

Благодаря ти ogata !
Извинявам се още веднъж на колегата akula за това , че вкарвам спам в темата му и малко или много се измества акцента от темата !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 13 Фев 2011, 11:47

Методи,недей да изкаш да изтриват темата за радиатора тя си е много добра и полезна,остави го тоя варненски к**ут заради такива като него намразвам тоя форум,но добре че има и хора като теб :bowdown: заради които си заслужава тоя форум

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 13 Фев 2011, 11:57

vanko 318i написа:Методи,недей да изкаш да изтриват темата за радиатора тя си е много добра и полезна,остави го тоя варненски к**ут заради такива като него намразвам тоя форум,но добре че има и хора като теб :bowdown: заради които си заслужава тоя форум

Ок , Ванка , няма да искам да я махат ! Благодаря ти много ! А също и на всички други , които оценяват труда !

П.С. Имам молба към всички колеги - Нека не изместваме акцента на темата на колегата akula
Той е този който заслужава адмирации , както казах аз лично не бих постъпил като него , а той е показал човещина , която за съжаление е на изчерпване !!!

Колега akula, имай на предвид , че дори да не ти върне парите тоя човек дето си му помогнал , то по друг начин ще ти се върне това добро !
Радвай се , че си имал възможността да отделиш от себе си и да помогнеш на друг ...! Само факта , че си могъл да "отделиш" и да дадеш на друг , означава , че малко или много ИМАШ ! Дори само това е повод за радост ! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 13 Фев 2011, 20:35

Методи, що се впрягаш за глупости, на всички хубав няма да станеш никога, който има желание ще се възползва от твоята тема и ще бъде на някого наистина полезна. А иначе е нормално и човешко да помогнеш в затруднение, за съжаление , това все по-рядко се среща. Едва ли е било постановка си мисля, имало е и възрастна жена в колата, кой знае на какъв зор е бил колегата и по какви проблеми е пътувал.
only rear wheel drive

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 13 Фев 2011, 20:41

подкрепям мнението на Методи, рано или късно добрината ще ти се върне. Евала за постъпката!

На съгражданина ми ....... тя твойта щото цъфнала и вързала че вече и в чуждите гледаш...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 14 Фев 2011, 12:26

не мисля, че темата на колегата е за триене. вярно, че лепен радиатор е таралеж в гащите, особено ако е алумин-пласмасов, но и чисто нов- менте е същата работа. само бакърените подлежат на истински качествено рециклиране.
не мисля, че е било постановка- мотора беше кипнал като чайник.
но кой нормален човек ще даде 4.5к лева за е36 от най- старите, което видимо не е преподържано, та даже и с читав радиатор.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Следваща

Назад към E36