Смяна челно стекло?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Смяна челно стекло?
Добър вечер колеги. Днес станах, запалих колата и за мое очудване... 20 санта тигел напукано на предното стъкло. Изчетох темите за Автостъкла Кобра, понеже и на мен един приятел преди това ми я препоръча... ма като гледам в тия теми, то на 50 коментара, един да е позитивен. На кой му капе дъжд, на кой му трака, на кой надран капак калници и прочие... боклуци вътре, стъкълца... направо се плаша.
Освен тия кобра, някой другаде сменял ли е? Просто искам да се направи като хората, дори самия аз като погледна, да си задавам въпроса "Абе аз сменях ли го т'ва стъкло...бах то не личи?", разбирате ме нали... все пак от любов по тия колици, неможе да се спи спокойно иначе. Тез в Дару, Камор, правят ли ги тия интервенци? Информативна цена?
П.С... Към Армеец съм, нямам маркировка по стъклата, ама сам уведомен, че те си влизат в каското. Да ходя ли да описвам щета и за ква сума горе долу да се подготвя, че могат да ми изплатят?
Ще се радвам, на повече мнения...
Освен тия кобра, някой другаде сменял ли е? Просто искам да се направи като хората, дори самия аз като погледна, да си задавам въпроса "Абе аз сменях ли го т'ва стъкло...бах то не личи?", разбирате ме нали... все пак от любов по тия колици, неможе да се спи спокойно иначе. Тез в Дару, Камор, правят ли ги тия интервенци? Информативна цена?
П.С... Към Армеец съм, нямам маркировка по стъклата, ама сам уведомен, че те си влизат в каското. Да ходя ли да описвам щета и за ква сума горе долу да се подготвя, че могат да ми изплатят?
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Re: Смяна челно стекло?
Здрасти колега . Аз на моята кола на е32 ката също съм и направил автокаско в Армеец стъклото немиго изплатиха но преди 2 седмици се бласнах с колата оганах предния фар задния стоп се счупи и там дреболии и да не повярва човек ми дадоха 2 бона ... за нищо работа а джама не го изплатиха. Намери си един джам смени си го но преди това извикаи мобилната им група оценител да мине да констатира щетата и да направят снимки и след това можеш да си го правиш прозореца .. Успех ако имаш нещо да питаш насреща съм 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
krisu написа:Добър вечер колеги. Днес станах, запалих колата и за мое очудване... 20 санта тигел напукано на предното стъкло. Изчетох темите за Автостъкла Кобра, понеже и на мен един приятел преди това ми я препоръча... ма като гледам в тия теми, то на 50 коментара, един да е позитивен. На кой му капе дъжд, на кой му трака, на кой надран капак калници и прочие... боклуци вътре, стъкълца... направо се плаша.
Аз съм към Лев Инс,отивам завеждам щета,сменям стъклото в Кобра/плащам си/ и се връщам обратно с гаранцията за стъклото при застрахователя за парите да ми възтановят.Разходите за транспорта за моя сметка.А относно Кобра аз съм доволен от обслужването и поставянето,а и колата си почистват от стърганото

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- tenchooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
- Мечтае да кара: BMW ///M3
колега те застрахователите мисля вече само ги снимат а не маркират апак не6то ако овартат си вземина старо но оригинално околу 80лв варвят и по надолу в темата сигурно 6те ти дадат савет как да си го сложи6 успех
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
tenchooo написа:колега те застрахователите мисля вече само ги снимат а не маркират апак не6то ако овартат си вземина старо но оригинално околу 80лв варвят и по надолу в темата сигурно 6те ти дадат савет как да си го сложи6 успех
Даже при мен и предното и задното не са маркирани.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
колега ние със един приътел сменяхме на един бус и на един мергел и няма проблеми до сега вече година и нешто в кобра
- dobromir
- младши ентусиаст
-
несъм много на ясно в кобра оригинални стъкла ли слагат нови или стари > пояснете
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
dobromir написа:несъм много на ясно в кобра оригинални стъкла ли слагат нови или стари > пояснете
Нови европейски по 170лв.,добри са с бленда зелена тонирани.Оригинално стъкло върви към 500лв. но незнам дали си заслужава,но там не предлагат.
- dobromir
- младши ентусиаст
-
аха мерси
- joro_bmwm3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 320 ванус
- Мечтае да кара: Ф1
- Детайли за колата: просто няма такава
колега купи един силикон за стъкло около 25 кинта е едно въженце и с някои приятел деистваите става за около 30 минути и стъклото естествено около 60 лева е втора ръка на моито аз сам го сменял че течеше в горния десен ъгъл
живота е гаден,но аз сам по гаден
Не искам да рискувам сам да го слагам. Досега не съм правил такова нещо, а и това си е предно стъкло колеги, чесно казано имам извесни притеснения ако сам се пробвам, кво може да стане... Нека там хората с повечето опит да го сложат да съм уш една идея по-спокоен 
Колкото до колегата от армеец с 2-те немаркирани стъкла... Да така е, те още хората дет ми слагаха маркировката ми казаха, че стъклата отпред и отзад не се маркират но уш влизали в каското. Аз затова се чудя да го завеждам ли като щета или... кауза пердута. Така или иначе, имам едно местенце за боя, че ме надраха нещо качествено (предполагам пирон или нещо от рода...), ще заведа това като щета, ще включа и стъклото, пък да видим кво ще постигна.

Колкото до колегата от армеец с 2-те немаркирани стъкла... Да така е, те още хората дет ми слагаха маркировката ми казаха, че стъклата отпред и отзад не се маркират но уш влизали в каското. Аз затова се чудя да го завеждам ли като щета или... кауза пердута. Така или иначе, имам едно местенце за боя, че ме надраха нещо качествено (предполагам пирон или нещо от рода...), ще заведа това като щета, ще включа и стъклото, пък да видим кво ще постигна.
- Neeky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го на М3мицин
- Мечтае да кара: Е36 М3
krisu написа:Добър вечер колеги. Днес станах, запалих колата и за мое очудване... 20 санта тигел напукано на предното стъкло. Изчетох темите за Автостъкла Кобра, понеже и на мен един приятел преди това ми я препоръча... ма като гледам в тия теми, то на 50 коментара, един да е позитивен. На кой му капе дъжд, на кой му трака, на кой надран капак калници и прочие... боклуци вътре, стъкълца... направо се плаша.
Аз имах пряк допир с "Кобра"-джиите,преди година, за задно стъкло на моя "кокошарник" и не съм доволен. Проблема беше в това, че бях купил оригинално и като ги попитах дали има гаранция за монтажа (искам да кажа, ако евентуално го счупят, какво правим) и ми се отговаря, че ще монтират тяхно. Мен не ми се стори удачно и последва записване на час в Дару (цена по спомен около 300 лв. за монтаж и ден работа) Издразних се на една-две нови драскотини по боята

- joro_bmwm3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 320 ванус
- Мечтае да кара: Ф1
- Детайли за колата: просто няма такава
krisu написа:Не искам да рискувам сам да го слагам. Досега не съм правил такова нещо, а и това си е предно стъкло колеги, чесно казано имам извесни притеснения ако сам се пробвам, кво може да стане... Нека там хората с повечето опит да го сложат да съм уш една идея по-спокоен
заведи го като щета нали си давал пари на тези,ако трябва вдигни и скандал и ще видиш как ще ти платят
живота е гаден,но аз сам по гаден
Ех да еба насекаде цапат. Колеги, чесно Ви казвам, страх ме е да си карам колата по "майстори". Здрава да е, пак ще я прецакат... (с редки изключения де).
Мен понеже другия месец ми изтича каското, ще ида няколко седмици преди това да опиша щетите, после ще сложа стъклото, и ако те ми направят поразии още за боядисване и правене, направо като сложат всичко, ще ида да оправя и тях и направо за новото каско, да е готова с боята и стъклото. Мисля така да направя...
Мен понеже другия месец ми изтича каското, ще ида няколко седмици преди това да опиша щетите, после ще сложа стъклото, и ако те ми направят поразии още за боядисване и правене, направо като сложат всичко, ще ида да оправя и тях и направо за новото каско, да е готова с боята и стъклото. Мисля така да направя...
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
От Мустанг на Г.М.Димитров ( до метростанция Г.М.Димитров ) съм много доволен. 160лв. беше смяната на стъклото с най-скъпото възможно, европейско, али бали, черен кант... До 200 съм карал от тогава, никакви шумове, никаква вода, за 2-3 часа е готова колата -> само трябва да си махнеш "тиксото", че после трудно се чисти 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3