фарове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
фарове
Имам един проблем.Не ми свети единия фар на дълги смених крушката пак неработи бушоните са наред или проблема мие в релето ако някои има представа кое е и каде се намира
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: фарове
По принцип ползвай търсачката за такива често срещани проблеми. Аз бих сменил бушона, въпреки, че изглежда здрав и после да ровя релетата.
Never mistake motion for action...
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
- Кара: USS ENTERPRISE
- Мечтае да кара: ЗВЕЗДОЛЕТ
Релето е едно и за двата фара-т.е. ако му свети единия фар а другия не,значи проблема е другаде!
По-скоро някъде с маса или слаб контакт по буксите.
Провери с пробна лампа дали има напрежение до фара и дали кафевия кабел който е за маса до самата крушка не е окислен
По-скоро някъде с маса или слаб контакт по буксите.
Провери с пробна лампа дали има напрежение до фара и дали кафевия кабел който е за маса до самата крушка не е окислен

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега да не би и новата крушка да е нещо дефектна-знам че е невероятно и 1към10000000 но знае ли човек
,самото място на бушона на фара мо же да е окислено,по човъркай го малко та може и от там да е-поздрави колега 

- ts_ber
- Потребител
-
- Кара: е38, 750i
kawa zx9r написа:Имам един проблем.Не ми свети единия фар на дълги смених крушката пак неработи бушоните са наред или проблема мие в релето ако някои има представа кое е и каде се намира
Колега проблема най вероятно ти е в кабелчетата за крушката на кабелните обувки. почни от тях след това продалжи към купето.
- ivan_dalaverata1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Vanos
- Мечтае да кара: BMW e36 325i Vanos
6 мнения
• Страница 1 от 1