чистачките не спират !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Sotir Nikolov
- Потребител
-
- Кара: е38
- Мечтае да кара: G-Power M5 Hurricane RR
чистачките не спират !!!
преди можеби месец се появи този проблем за първи път мислех че е случайнос но взв да се появява по често
да обясня за проблема сега
значи като пусна чистачките на 2-рата степен и като поработят 5-10 минтути след това не искат да се изключат гася клата, вадя ключа не спират и неспират чак когато откача акумолатора за 5 и повече минути тогава евентуално може да спрат. днес пък въобще неискаха спряха след като излючих акумолатора след това го включих и дадох на контакт
някой да е имал съюия проблем ? и как го е решил ??? посаветвайте ме какво да направя
казаха ми че окасявало някаде ама на мен не ми се вярва
да обясня за проблема сега
значи като пусна чистачките на 2-рата степен и като поработят 5-10 минтути след това не искат да се изключат гася клата, вадя ключа не спират и неспират чак когато откача акумолатора за 5 и повече минути тогава евентуално може да спрат. днес пък въобще неискаха спряха след като излючих акумолатора след това го включих и дадох на контакт
някой да е имал съюия проблем ? и как го е решил ??? посаветвайте ме какво да направя
казаха ми че окасявало някаде ама на мен не ми се вярва
- Dido74
- Потребител
-
- Кара: 318is
Re: чистачките не спират !!!
Колега имах го този проблем ,при мен беше ми изгорял (удавен)блока за управление на чистачките.Вдигни си мокета под шофьорското място там под една ламарина се намира блока за управление на чистачките,ако имаш вода сам си прави изводите
При мен се оказа моторчето на чистачките, първо смених релето и не помогна, след това моторчето и сега отново си работят както трябва.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
най вероятно е модула за управление който се намира в дясно до краката на шофьора,90% съм сигурен че е от него.при мен имаше сходен проблем,накрая дори не искаха да спират.след смяната му всичко се оправи.
kirililiev написа:най вероятно е модула за управление който се намира в дясно до краката на шофьора,90% съм сигурен че е от него.при мен имаше сходен проблем,накрая дори не искаха да спират.след смяната му всичко се оправи.

Е то като извадиш контактния ключ и чистачките трябва да спрат. Кой подава ток на релето? Модула нещо се е бъгнал. Лостчето и то не работи, ако колата не е на 1-ви или 2-ри контакт.fedoracore написа:може и реле да е, може и лостчето да се бьзика
- Sotir Nikolov
- Потребител
-
- Кара: е38
- Мечтае да кара: G-Power M5 Hurricane RR
ще пробвам и с релето и с модула да видим кое ще се окаже все пак мерси 

8 мнения
• Страница 1 от 1